Säljare till industrin

Säljare till industrin

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker en erfaren Account Manager gärna med teknisk bakgrund till vårt företag i Nacka.

Tjänsten
Du kommer att bearbeta industriföretag över hela landet från vårt kontor. Ditt uppdrag blir att ta hand om nya och befintliga kunder och bygga upp breda relationer med din kundbas genom att leverera ett brett produktutbud till varje kund.

Du kommer arbeta fokuserat i en roll där du dagligen kommunicerar med både nya och befintliga kunder. Vi kan erbjuda bra personalförmåner, individuell lönesättning och en rörlig del som påverkas av hur väl du uppfyller dina försäljningsmål. Läs gärna mer på vår hemsida www.pk-produkter.se om hur vi hjälper företag utveckla sina arbetsplatser på ett hållbart sätt.

Personliga egenskaper
Du är van att arbeta självständigt vilket kräver planering, struktur och uppföljning. Som person är du affärsmässig, drivande och duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med dina kunder. Du har lätt att få kontakt med nya människor och uppskattar att arbeta i företag som är ledande inom sin bransch. Vi förväntar oss att du bidrar positivt till företagets resultat och utveckling och vi ställer därför krav på såväl prestation som samarbetsförmåga och flexibilitet. Rätt inställning och rätt attityd är avgörande egenskaper.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta vår VD Pia Kleredal på tel: 010-129 40 07. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Pia Kleredal
Telefon 010-1294007
Email Mejla Pia Kleredal
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pk-produkter.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PK Produkter är sedan 1988 en ledande leverantör av produkter och kunskap för hållbar miljösäkerhet. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom Spillberedskap® och vätskehantering. I vårt sortiment ingår även förbrukningsvaror såsom Ecoren® avfettningsmedel, torkprodukter samt emballage.