Butiksansvarig Optiker med affärsdriv

Butiksansvarig Optiker med affärsdriv

Vi är en lokal optiker och klockhandlare i Nacka sedan 30 år tillbaka, och hos oss är högsta möjliga kvalitet och service grunden för vårt arbete. Vi söker nu en Optiker som har en företagande ådra, är ansvarskännande och motiverad, och som kan driva butiken och dess utveckling framåt. Låter detta intressant?

Arbetsuppgifter: Som Butiksansvarig Optiker är det dina uppgifter att ta emot och serva kunderna, både vad gäller synundersökning, rådgivning och reparationer. Försäljning kommer naturligt för dig, och du förser kunderna med både glasögon och kontaktlinser ifrån vårt breda sortiment. Du besitter ett affärsdriv och ser det som en rolig och spännande utmaning att axla ansvar för butiken och allt vad det innebär.

Kvalifikationer: Som person ser du möjligheter och tycker det är stimulerande med problemlösning. Du är utbildad optiker med några års erfarenhet, kanske har du tröttnat på de större kedjornas hantering av kunder och vill arbeta mer kvalitativt, samtidigt som du får sätta din egna prägel på butiken. Vi erbjuder även våra kunder reparationer av urverk via våra erfarna samarbetspartners, så har du även ett intresse för klockor är det ett plus, dock inget krav. Viktigast är att du är en person med rätt inställning.

Vi erbjuder: Ett utvecklande och stimulerande uppdrag på ett litet och stabilt bolag med fin potential. Vi erbjuder fast lön + delägarskap/resultatutdelning. Vi är flexibla med hur många procent tjänsten kommer innebära, det beror på dig som person, men heltidsanställning är att föredra.

Ansökan:Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Läs mer om oss: www.ormingeuroptik.se
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)