Account manager / Säljare till OhlanderGruppen

Account manager / Säljare till OhlanderGruppen

Tjänstebeskrivning

Vill du ha chans till att tjäna mycket pengar och klättra på karriärstegen? Vi söker Dig som lockas av ett företag i tillväxtfas och som besitter ett driv över det vanliga!

Vi sitter i Nacka Strand och i rollen får du planera din arbetsdag och du får möjlighet att träna under arbetstid.

Som Säljare på OhlanderGruppen kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med nya kunder. Vi tror att du delar vår starka passion för IT och teknik tillsammans med ett genuint intresse för att skapa affärer.

Krav på person

Vi söker dig som har det där lilla extra och som vill gå den extra milen för att lyckas som Säljare. Vi söker dig som är redo att ta ett nytt steg i karriären och satsa på att bli bäst! Hos oss kommer du få vara med på en företagsutveckling där du kan få chansen till nya utmaningar!

För att passa i rollen som Säljare tror vi att du tidigare arbetat med försäljning B2B.

Du behöver inte ha fördjupade kunskaper inom IT området då du har stöttning av en Presale/tekniker, det viktiga är ditt driv och din målmedvetenhet.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Cylindervägen 18, Nacka Strand
Villkor: Stabil grundlön, generös provisionstrappa & möjlighet till tjänstebil

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra kunder är ett resultat av vår affärsidé. Gemensamt för alla företag och privatpersoner är att man är beroende av informationsteknologin dygnet runt. Gemensamt för alla är också att vi vet att allting inom IT förändras snabbt. Det behövs stor kunskap om var vi befinner oss idag och vart utvecklingen är på väg. Den kunskap vi har hjälper företag att nå sina affärsmål med IT-lösningar som är anpassade till verksamheten. Vi vet att IT både är en känslig teknik och att ett stillestånd måste åtgärdas omedelbart.

Vi lovar därför kvalitet i leveransen, liksom att vi är tillgängliga för personlig support när något inträffar.

IT är allt - allt är IT. Det är vi övertygade om att alla håller med om, samhället vi lever i blir allt mer styrt av IT. Detta fenomen, eller vi kan kalla det för fakta, är den utmaningen vi alla står inför. För dig som arbetsgivare, för dig som anställd, för dig som privatperson är detta verklighet varje dag.

Sökord: Account Manager, AM, Senior Account Manager, SAM, Sälj, Försäljning, B2B, B2C, säljare, utesäljare, innesäljare, Kundansvarig

Välkommen med din ansökan!