Assisterande coach (utbildningsbakgrund barnskötare, fritidspedagog eller annan likvärdig...

Assisterande coach (utbildningsbakgrund barnskötare, fritidspedagog eller annan likvärdig...

Nu söker vi assisterande coacher med barnskötarexamen, fritidspedagogexamen eller annan likvärdig bakgrund för daglig verksamhet i Nacka, Globen och Haninge. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31 Oktober, vi gör dock urval löpande.

Just nu söker vi dig som som är utbildad barnskötare, fritidspedagog eller liknande utbildningsbakgrund och som verkligen vill jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
  • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal

Ditt uppdrag

Arbetet innebär att stötta personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytida har vi en huvudinriktning; den individuella. Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person.

En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

I dina arbetsuppgifter som assisterande coach ingår även att stötta de personer som kommer till hos oss genom att hålla i olika gruppaktiviteter och se till att personerna får ett individuellt anpassat stöd och är så delaktiga och självständiga som är möjligt.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har utbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstider och tjänstgöringsgrad: dagtid, heltid.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 31 oktober

För mer information kontakta:
Facklig kontakt: Kommunal 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se