Vi söker lärare i matematik till högstadiet, Noblaskolan Järla Sjö

Vi söker lärare i matematik till högstadiet, Noblaskolan Järla Sjö

På Noblaskolan Järla Sjö går barn och elever från förskolan upp till årskurs 9. Vi har idag cirka 60 barn på förskolan och ca 300 elever i grundskolan. Genom goda relationer och höga förväntningar på såväl personal som elever arbetar vi tillsammans för att nå vår vision. Verksamheten ligger i natursköna Saltsjö Järla ett stenkast från Slussen med närhet till Saltsjöbanan och bussar. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se/jarlasjo

Lärare i matematik på högstadiet till Noblaskolan Järla Sjö

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. På Noblaskolan Järla Sjö erbjuder vi utbildning i ett 1-16 årsperspektiv och har glädjen att följa våra barn och elever hela vägen genom för- och grundskolan. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik på vårt högstadium.

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100 % för undervisning i matematik i årskurs 7-9. I tjänsten ingår undervisning på högstadiet och mentorsskap i en av högstadieklasserna.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom matematik för högstadiet. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också en tydlig pedagogisk ledare, strukturerad och flexibel och trivs med att arbeta i nära samarbete med kollegor i ett arbetslag.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Omfattning 100%.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Blir du nyfiken och vill veta mer, kontakta Tf rektor och verksamhetsutvecklare Sirkka Persson sirkka.persson@noblaskolan.se eller biträdande rektor Rand Amin rand.amin@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Noblaskolan består av 15 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.