Vi söker lärare i matematik till Noblaskolan Järla Sjö

Vi söker lärare i matematik till Noblaskolan Järla Sjö

På Noblaskolan Järla Sjö går elever från förskolan upp till årskurs 9. Vi har idag cirka 90 barn på förskolan och ca 360 elever i grundskolan. Genom goda relationer och höga förväntningar på såväl personal som elever arbetar vi tillsammans för att nå vår vision. Verksamheten ligger i natursköna Saltsjö Järla ett stenkast från Slussen med närhet till Saltsjöbanan och bussar.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se

Lärare i matematik till Noblaskolan Järla Sjö

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi erbjuder nu en tjänst på heltid för undervisning i matematik för åk 4-9.

Ditt uppdrag

Vi söker en legitimerad och erfaren matematiklärare till årskurserna 4-9 inför höstterminen 2021. Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans i ett arbetslag och som har elevens bästa i fokus. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samverka med kollegor. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett tryggt och tydligt ledarskap i klassrummet och är väl förtrogen med LGR 11.

Du kommer att undervisa i matematik för åk 4-9 samt vara mentor för en årskurs tillsammans med en kollega. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom matematik. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden.

Vi erbjuder

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre.
Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Robin Nordström på 08-556 180 81 eller robin.nordstrom@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av erfarna lärare, tydliga strukturer, trygghet och stöd ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.