Nacka kommun söker sommarvikarier till vår Natt- och larmpatrull

Om jobbet

Arbets- och karriärverksamheten (AKV) söker dig som vill ha ett utvecklande och intressant sommarjobb inom Nacka kommuns Natt- och larmpatrull!

Arbetet inom Nattpatrullen går ut på att ge god vård och omsorg nattetid till personer i det egna hemmet utifrån de biståndsbedömda insatserna samt att besvara larm. Larmpatrullen ansvarar för att besvara och åtgärda trygghetslarm hos kund dag- och kvällstid.

Natt- och larmpatrullen utgår ifrån nyrenoverade, fräscha lokaler i NSC Sofiero beläget i Björknäs centrum och kör nya (manuella) Volkswagen Caddy i tjänsten. Hos verksamheten kommer du att arbeta i en digital applikation och bör därför känna dig trygg med att hantera digital system.Vi söker dig som är
ansvarstagande och vill ha ett meriterande sommarjobb inom en spännande verksamhet. Hos Natt- och larmpatrullen kommer du jobba i en framgångsrik verksamhet som genom deras systematiska kvalitetsarbete nått mycket goda resultat. Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet av äldreomsorg, Natt/larmpatrull eller hemtjänst. Har du undersköterskeutbildning eller är studerande inom vård och omsorg t.ex. undersköterska, sjuksköterska eller läkare är det mycket meriterande.

För att värna om kundernas och verksamhetens kontinuitet behöver du kunna arbeta sammanhängande perioder under sommaren om minst 5-6 veckor heltid eller deltid.

Det är ett krav att du har körkort för manuell bil.

För rätt person finns det mycket goda möjligheter till arbete både innan och efter sommaren antingen på timmar eller månadsvikariat.

Är du intresserad av ett meriterande sommarjobb och tror att du skulle passa hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan!

Utdrag ur Belastningsregistret:

I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret (blankett 442.5) i samband med anställning inom vård och omsorg.

Anställningsvillkor:

Tidsbegränsad anställning under överenskommen period.

Månadslön.

Dag/kväll eller natt, helger ingår.

Din ansökan:

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-03-31. Urvalsprocessen kommer att påbörjas i februari. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

För information om tjänsten och rekryteringsprocessen:

Elias Roos, rekryteringsspecialist tel. 08-718 76 70, 08-718 88 30.

Fackliga företrädare:

Samverkan och fackliga frågor

Arbets- och karriärverksamheten:

AKV är en kommunal stödverksamhet som förser kommunens vård och omsorgsverksamheter med timvikarier, månadsvikarier och sommarvikarier. Du kommer vara anställd på AKV men arbeta på någon av våra verksamheter t.ex. Natt- eller larmpatrullen. Eftersom vi bemannar inom många olika verksamheter finns det goda möjligheter att bredda sin erfarenhet och till hösten arbeta på flera verksamheter.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här pågår en rad spännande stadsbyggnadsprojekt och vi planerar för tunnelbana, 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 560 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.


Hitta hit

Visa var