Initiativrik kock för sommarjobb i Nacka kommun

Om jobbet

Är du en initiativrik kock som vill ha ett roligt sommarjobb? Är du strukturerad, självgående och har lätt för att samarbeta med andra? Sök då tjänsten som kock till Nacka Seniorcenter redan idag!

Arbetsuppgifter
Som kock har du ett övergripande ansvar över produktionen och kvalitén för de måltider som serveras på äldreboendet, till exempel matlagning, menyplanering, inköp och egenkontroll av köket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock och har utbildning inom HACCP-egenkontroll miljö och hälsa samt erfarenhet inom kök och restaurang. Du är van att arbeta i storhushåll. Som person är du ansvarstagande, driftig och har lätt för att samarbeta. Du har ett bra sinne för matlagning och service av högsta kvalité. Du kan strukturera upp din dag och har lätt att hitta nya lösningar på problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning. Månadslön.
Dag/helg enligt schema.

Mer information och ansökan
Urvalsprocessen kommer att påbörjas i mars. Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 2017-03-30.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår rekryterare Maja Eriksson på 08-718 84 02 eller 08-718 88 30.

Utdrag ur Belastningsregistret

I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5, www.polisen.se. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan, begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.

Nacka Seniorcenter (NSC)
Nacka Seniorcenter (NSC) är det kommunala alternativet för äldreomsorg i Nacka kommun. NSC vill vara en mötesplats för våra seniorer i Nacka och erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av särskilt boende, natt- och larmpatrull samt dagverksamhet. Våra fem Seniorcenter finns i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo och Älta. Samtliga Seniorcenter har eget kök. Läs mer om våra seniorcenter på www.seniorcenter.se
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 mars

Om företaget

Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här pågår en rad spännande stadsbyggnadsprojekt och vi planerar för tunnelbana, 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 560 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.


Hitta hit

Visa var