Engagerade sommarvikarier till Nacka Seniorcenter

Om jobbet

Vill du sommarjobba inom äldreomsorgen i Nacka kommun? Vill du arbeta i en verksamhet med kunden i fokus som satsar på meningsfulla aktiviteter för de äldre?
Vi söker dig som trivs att arbeta med omvårdnad, är engagerad och duktig på att se individens behov. Sök då tjänsten redan idag!

Nacka Seniorcenter är en mötesplats för seniorer och är det kommunala alternativet för äldreomsorg. Vi erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. Utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt skapar vi en trygg och säker miljö där delaktighet och de enskildas behov av vård och omsorg av god kvalitet är styrande i alla insatser. Våra fem Seniorcenter finns i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo och Älta. Läs mer på vår hemsida www.seniorcenter.se

För rätt person finns det mycket goda möjligheter att arbeta extra som timvikarie på Nacka kommun efter ditt sommarvikariat.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i att hjälpa kunder med den dagliga livsföringen med allt från personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande tillvaro utifrån den enskildes behov, intressen och förutsättningar. Aktivering av de boende är en viktig del i arbetsuppgifterna.

Vem är du?
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller att du under dina studier gjort praktik i en liknande verksamhet. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du bör vara kommunikativ och kunna samarbeta väl i grupp. Arbetet förutsätter god fysisk förmåga, likaså goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentations- och datorvana.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara mint 18 år.

På grund av kontinuiteten för kunden behöver du kunna arbeta längre sammanhängande perioder om minst 6 veckor under perioden juni-september.

Utdrag ur Belastningsregistret
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning inom vård-och omsorgsverksamheter. Använd blankett 442.5, www.polisen.se. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan, begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning. Månadslön.
Dag/kväll/helg.

Din ansökan
Urvalsprocessen kommer att påbörjas i mars. Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 2017-05-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
För information om rekryteringsprocessen: Maja Erikson, rekryteringsspecialist, 08 718 84 02 eller 08 718 88 30.


Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 maj

Om företaget

Nacka kommun
Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här pågår en rad spännande stadsbyggnadsprojekt och vi planerar för tunnelbana, 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 560 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.


Hitta hit

Visa var