Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Nacka

Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Nacka

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Har du en ledarbakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och drivs av att motivera andra? Är du en administrativ klippa som trivs i en bred roll med mycket ansvar? Då kan det vara dig vi söker!

Urbaser är stolta insamlare av avfall, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation som är präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Nacka kommun, med Nacka Vatten och Avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu söker vi en engagerad och självgående arbetsledare som kommer att ha det huvudsakliga ansvaret över planering och organisering av den operativa verksamheten på avdelningen. Det innebär att du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du har ett tätt samarbete med produktionschefen Göran, som du även rapporterar till.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system (EDP Future och Mobile).
  • Hantering av inkomna reklamationer.
  • Kontakter med uppdragsgivare och med kunder.
  • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
  • Arbetsmiljöärenden.
Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
  • Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra.
  • Är tydlig i din kommunikation.
  • Har intresse för administrativa arbetsuppgifter.
  • Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet.
  • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga.
Du har minst två års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Du har god datorvana och mycket god administrativ förmåga. Du har dessutom goda kunskaper inom svenska språket, såväl i tal som i skrift. Kunskap inom EDP Future och EDP Mobile är mycket meriterande. Har du intresse av, och kunskap om, tunga fordon ses även det som en stor merit - likaså om du har C-körkort. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Övrigt om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.
Omfattning och anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Då vi är övervägande män på avdelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.