Undersköterska/Vårdbiträde

Undersköterska/Vårdbiträde

Om dig
Du är utbildad undersköterska eller motsvarande med erfarenhet från arbete inom hemtjänsten eller äldrevården. Vi arbetar dag- och kvällspass, samt helger så det är en fördel om du är flexibel och kan ha varierande arbetstider.

För att kunna ge våra kunder en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande samt ha en positiv inställning till arbetet. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer samt ha en god initiativförmåga med såväl kunder som kollegor. Inom hemtjänst arbetar man till mesta dels ensam men personalen ingår i ett arbetslag där både självständighet och teamwork är viktigt.

Det är meriterande om du som söker tjänsten har datorkunskaper och körkort är ett krav.

Nacka Hemtjänst AB söker:
1 heltidsanställd undersköterska
1 heltidsanställd med erfarenhet från hemtjänst/äldreboende.
2 deltidsanställda undersköterskor/vårdbiträden
Mer info
Kontaktperson Phillip Swallow
Email Mejla Phillip Swallow
Område Nacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nackahemtjanst.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserade av Nacka kommun och bedriver hemtjänst i kommunen och tillhandahåller därmed omvårdnad, service, ledsagning, avslösning av anhöriga samt hushållsnära tjänster.

Arbetet som undersköterska innebär att stödja kunden till att få en meningsfull vardag baserad den enskildes behovs och önskemål. Utifrån beviljat bistånd ges individuell omsorg och service till kunden i det egna boendet. I samråd med kunden planeras, genomförs, utvärderas och dokumenteras arbetet.

Vi strävar efter att varje kund ska få inflytande, trygghet, ett respektfullt bemötande och en meningsfull vardag.