Vi söker nya kundservicemedarbetare

Vi söker nya kundservicemedarbetare

Vi söker nya kundservicemedarbetare med känsla för service och kundvård, är du student eller ute efter ett extrajobb och vill arbeta med support och kundtjänst?

Dina arbetsuppgifter
I arbetet kommer du att vara i kontakt med våra kunder via telefon, mejl och chatt. I tjänsten ingår att hantera order-, frakt- och fakturafrågor. Andra arbetsuppgifter såsom produktuppläggning, butiksarbete kan även ingå.

Kvalifikationer / personlighet
Vi söker dig som uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och gärna engelska. Förkunskaper inom e-handel, jakt, friluftsliv och kundservice är meriterande men inte ett krav. Det absolut viktigaste är attityd och servicekänsla.
Vi tror att du är en glad person som tillför energi och positivitet till gruppen och tycker om förändringar. Du bör vara effektiv, noggrann och ha god datorvana. Självklart vill du överträffa kundens förväntningar beträffande både rådgivning och service.

För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare har du ett intresse och en vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du söker aktivt nya utmaningar, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Vidare behåller du din motivation trots bakslag och arbetar tills resultat är uppnådda.

Om oss
I NORD Nordic Retail & Distribution AB koncernen ingår tre bolag ITAB Outdoor, Active Outfit och Jaktlust. Tillsammans är vi Sveriges ledande e-handelskoncern inom friluftsliv, jakt och fiske. Vi har två fysiska butiker i Nacka och Surahammar.

Placering
I ljusa fräscha kontor i Nacka Strand

Lön
Enligt överenskommelse

Start
Snarast möjligt
Mer info
Kontaktperson Filip Malmström
Telefon 0763943537
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://nordoutdoor.com/sv/home-2/
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)