Drifttekniker

Drifttekniker

MariMatic är ett internationellt teknikföretag som designar, producerar, installerar och driftar vakuumbaserade avfallshanteringssystem.

Till vårt kontor i Nacka söker vi nu en drifttekniker. Du kommer att tillhöra ett litet team som tillsammans sköter om de anläggningar vi driftar i Stockholmsområdet. Arbetet på präglas av ett stort servicetänk samt personlig kontakt med beställare och användare av anläggningarna . Detta är en roll med mycket frihet under ansvar och innebär en del ensamarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med drift, underhåll och service av framförallt sopsugsanläggningar, men även andra anläggningar för hantering av avfall. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn, felsökning, underhåll och service samt enklare reparationer av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även ibland deltagande i uppstart och driftsättning av nya projekt. Dokumentering och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna. Beredskap och jourtjänstgöring ingår i tjänsten

MariMatic är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kvalifikationer:
  • Teknisk gymnasiekompetens
  • Tidigare erfarenheter från drift och service inom VA-teknik är meriterande men inget krav
  • God dator- och systemvana
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Som person är du en teknikintresserad problemlösare som gillar att lära dig nya saker. Du kommer att ha kontakt med både kunder och beställare ibland vilket ställer krav på dig att vara serviceinriktad och kunna hantera människor på ett professionellt sätt. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Intervjuer kommer ske fortlöpande
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marimatic.com
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.marimatic.com

www.marigroup.com