Kombinerad iOS-tekniker / tekniker och butikssäljare

Kombinerad iOS-tekniker / tekniker och butikssäljare

MacSupport AB är en av Sveriges ledande partner till Apple i Sverige med drygt 160 anställda. Vi har verksamhet på 12 orter i Sverige från Luleå i Norr till Malmö i söder. Mac Support AB är Sveriges största återförsäljare av lösningar med fokus på bland annat mediebranschen, utbildningsinstitutioner och personlig användning. Vi är Apple Premium Partner och Apple Solution Expert Education. Vi är också auktoriserade som Apple Service Provider. Läs mer om oss på www.macsupport.se. Macsupports butiker heter mStore och jobbar med med såväl privatpersoner som företag.

mStore expanderar och vi söker därför en kombinerad tjänst som IOS-tekniker/tekniker och butikssäljare och till vår Apple Premium Reseller-butik i Sickla-gallerian i Stockholm. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987. Vi siktar nu på att förstärka vårt lösningsorienterat och kundfokuserat team i butiken.

Tjänsten innebär att stärka ett trevligt och säljande butiksteam med hårdvaruservice på IOS initialt men även försäljning, kundservice, prismärkning, exponering, inventering och städning ingår. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att utföra garantireparationer och service. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Du kommer initialt att utföra service av iPhone och iPad men även på längre sikt MacOS . Vi ser till att du blir utbildad i detta. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.

Din profil
Som tekniker/säljare på mStore så förväntar vi oss att du har ett genuint teknikintresse och god kunskap om Apples produkter och lösningar. Du är en god lyssnare och duktig på att föreslå rätt lösningar för kunden. Du är noggrann och hjälper dina kollegor med lösningar och utveckling.

Grundlägande anställningsvillkor
Heltid.
Varierande arbetstider och helgarbete kan förekomma.
Tillträde efter överenskommelse

Vill du jobba i ett härligt och engagerat team och i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att ansöka.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 2022-06-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av MacSupport AB
Hemsida http://mstore.se
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB. MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.