Försäljnings- och marknadsansvarig till Linguacom

Försäljnings- och marknadsansvarig till Linguacom

Om Linguacom

Linguacom är ett ungt tjänsteföretag verksamt på den växande tolk- och översättningsmarknaden. Marknaden för tolk- och översättningstjänster uppvisar stark tillväxt relaterat till ökad globalisering, migration, och växande myndighetskrav. Företaget har haft en mycket stark utveckling de senaste åren och omsätter idag närmare 50 MSEK per år. Linguacom blev utsett till Gasellföretag av Dagens Industri 2017 och hamnade på topp tio bland utvecklingsföretagen i Stockholms län. Företaget står nu inför nästa strategiska utvecklingssteg avsett att förstärka och bredda försäljningsinsatserna parallellt med utveckling av teknik och affärssystem.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären och fortsätta arbeta med försäljning och marknadsföring hos ett expansivt företag. I rollen som försäljnings- och marknadsansvarig rapporterar du till VD och arbetar i en bred och stimulerande roll. Då detta är en ny roll hos Linguacom så kommer du själv ha möjlighet att påverka och utforma rollen. Företaget står för en spännande resa där du kommer ha en nyckelroll och ansvara för försäljningen och marknadsföringen. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp, tillsammans med VD och ekonomiansvarig.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Kartläggning av försäljningsmöjligheter och självständigt driva tjänsteförsäljningen.
  • Genomföra möten och ansvara för att följa upp dessa.
  • Identifiera marknadsaktiviteter och ha en nätverkande roll gentemot kunder och samarbetspartners.
  • Marknadsföra Linguacom i sociala medier.
  • Arbeta brett med upphandlingar.
Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom marknadsföring och/eller försäljning. Du ska ha 5-7 års arbetslivserfarenhet och vara van att arbeta i en ansvarsfull roll. Du ska kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med upphandlingar och har erfarenhet av tolkförmedlingsbranschen. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt och målinriktat samt att du trivs med många kontaktytor.

Som person ska du vara kommunikativ, resultatorienterad och det är viktigt att du har ett stort driv. Vidare ska du både trivas med att arbeta självständigt samt tillsammans med andra.

Du erbjuds

Hos Linguacom kommer du ges möjlighet att fortsätta utvecklas inom försäljning och marknadsföring och tillsammans med dina kollegor kommer du att fortsätta att driva företaget framåt. Detta är en tillsvidareanställning och du kommer att arbeta 40 h i veckan. Företaget sitter i trevliga lokaler i Nacka.

I denna rekrytering samarbetar Linguacom med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Rietz på 0769-48 06 16 alternativt amanda.rietz@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rietz
Telefon 0769-48 06 16
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 13 sept (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.