Utbildad väktare med hundvana - Drogfrimiljo.se

Utbildad väktare med hundvana - Drogfrimiljo.se

Som väktare inom Drogfri Miljö i Sverige AB, erbjuds du ett omväxlande och spännande arbete med hund i offentliga miljöer.

Om du blir antaget hos oss får du en hund tilldelad som bor hos dig, vi står för mat och kringkostnader men du förväntas att aktivera hunden och hålla den i trim. Vi förväntar oss att du lägger minst 1 timme om dagen dedikerat till hunden. Din första tid hos oss är du på kurs med vår utbildningsansvarige som lär dig hantera hunden och lär dig hundsök. Därefter kommer du löpande att vidareutbildas inom vårt team och även på externa kurser.

Du får ersättning på timbasis för utfört arbete. Din arbetsplats är Storstockholm så körkort är en självklarthet.

Arbetet är mestadels eftermiddag och kvällar samt även helger.

Du förväntas inte vara en hundmänniska, men hunden du jobbar med kräver att din familjesituation klarar av en hund. Vi lägger stor vikt vid att hunden som är ditt främsta arbetsredskap mår bra och kan prestera i sitt jobb. Hunden är dessutom en värdefull egendom och du är ansvarig för den så länge du jobbar hos oss.

Tjänsteställe: Storstockholm med omnjed.

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Du ska ha väktarutbildning (VU1 och VU2), inneha körkort B och ha god körvana. Du skall ha en personlighet som lämpar sig för skolmijöer och vara glad och trevlig. Välvårdad.

Meriterande kvalifikationer är förutom hundvana och erfanhet att du har jobbat ensam och i stressiga miljöer. Du kanske drömmer om att bli hundförare inom polisen?

Läs mer om oss på drogfrimiljo.se
Mer info
Kontaktperson Johan Norman
Email Mejla Johan Norman
Område Nacka
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lean accouting är en redovisning och rektyreringsfirma som åt kunder utför ekonomi och rektyreringstjänster. I detta fall är det ett bolag från Spanien som etablerar sig i Sverige under namnet Drogfri Miljö AB. Bolaget har sitt säte i Stockholm, Nacka.