Kundhandläggare/kundtjänstmedarbetare sökes till kund i Nacka

Kundhandläggare/kundtjänstmedarbetare sökes till kund i Nacka

Arbetsbeskrivning

Som kundhandläggare kommer du, tillsammans med dina kollegor, vara i första kedjan gällande kundbemötande ute hos vår kund.

I din roll som kundhandläggare kommer du att ansvara för att kunder får ett tryggt och professionellt bemötande.

Kundkontakten kommer ske främst över telefon och mejl, där frågor kan gälla hantering av exempelvis fakturor. I din roll som kundhandläggare kommer du även att dokumentera i kundens interna system.

Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår till årsskiftet 2022.

Vem är du?
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet av kundservice över telefon
  • Goda IT-kunskaper
  • God kommunikativ förmåga att uttrycka sig på både svenska och engelska, i tal och skrift.
Vi söker dig som vill att vår kunds mottagande av kunder ska vara ett föredöme i branschen och du uppskattar att möta kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med social media.

För att trivas i rollen söker vi dig som tycker om att organisera och administrera och du bör uppskatta en omväxlande vardag med bitvis högt tempo.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, stort tålamod och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Stockholm fram till årsskiftet 2022. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Hannah Olsson
Telefon 08-525 01 800
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.