Lagerarbetare till Byggmarknad

Lagerarbetare till Byggmarknad

Vi söker duktiga lagerarbetare med erfarenhet av att köra motviktstruck, till Byggmarknad i Saltsjö-Boo

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är orderplock av byggvaror till kunder, både manuellt och med hjälp av truck eller annan utrustning. Andra förekommande arbetsuppgifter är att lasta, lossa, fylla på varor samt köra in varor. Du behöver ha en god fysisk hälsa då det förekommer tunga lyft samt att stor del av arbetet sker utomhus.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi letar efter dig som är noggrann, har ett bra driv där du på eget initiativ tar tag i dina arbetsuppgifter. Du är van vid och trivs med att jobba i ett högt tempo samtidigt som du också ser till kundens bästa och har ett trevligt kundbemötande.

Krav
  • Truckkort B1 och minst 1 års erfarenhet av att köra motviktstruck
  • Mycket bra svenska i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
Meriterande
  • Materialkännedom inom trä/byggmaterial
  • Tidigare arbetat på en byggmarknad
Villkor
Arbetstid: Måndag - Torsdag 12.30 - 21.00, Fredag 09.00 - 18.00

Start 3 maj till 1 okt med stor möjlighet till förlängning om du är grym på ditt jobb. Du kommer att vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (2 dagar kvar)