UX Designer sökes till ett spännande och växande bolag

UX Designer sökes till ett spännande och växande bolag

UX Designer sökes till ett växande IT-konsultbolag.
Är du tekniskt intresserad och vill utvecklas inom en härlig, varm och målfokuserad organisation? Just nu söker Jobzone en Ruby On Rails utvecklare för vår kunds räkning som är belägen i Nacka Strand.

Om tjänsten
Vår kund är ett konsultbolag som erbjuder en stor variation av tjänster inom IT och affärsutveckling. De utvecklar lösningar och system som stödjer verksamheters processer, och detta görs i de bästa programspråken som marknaden erbjuder. Deras verksamhet täcker affärsutveckling, systemutveckling, resurskonsulting, projektledning samt teknisk support och förvaltning. Vår kund är under en tillväxtfas och behöver fler kompetenta utvecklare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få en mentor som kommer att stötta dig, ge dig uppdrag och följa upp ditt arbete första tiden. Du kommer att sitta "inhouse" och jobba främst med system/produktutveckling. Du kommer att arbeta med två projekt i taget och längden på projekten kan givetvis variera. Du har erfarna kollegor som finns till hands om du skulle behöva ha hjälp med något.
Mer info ges vid intervjutillfälle!

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som är driven, tekniskt intresse, social, självständig och en framåt person för att lyckas i rollen hos vår kund. Du kommer att ha mycket eget ansvar därav flextid tillämpas bland annat hos vår kund.

Krav
  • Minst 2 års erfarenhet av UX Design
  • Relevant utbildning som lägst YH
Meriterande:
  • Erfarenhet av andra programmeringsspråk
  • Molntjänster
Villkor och förmåner
Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid
Placering: Stockholm, Nacka Strand
Omfattning: 100%
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din chans.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (9 dagar kvar)