Vi växer! Recruitment Consultant sökes!

Vi växer! Recruitment Consultant sökes!

Vi heter Infinity HR! Vad kul att du är nyfiken på oss!


Vi älskar det vi gör! Att hjälpa människor att hitta sitt nästa drömjobb och samtidigt hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens - är en känsla vi lever för.


Vår bakgrund ligger inom bolag med stark kultur. Vi har som målsättning att alltid ligga i framkant i det vi gör och i de uppdrag vi tar oss an. Vi vågar påstå att få kan matcha oss vad gäller att alltid leverera till kund. Vi ser oss själva som agenter - vårt jobb är inte bara att matcha laget med rätt spelare, utan också att matcha rätt spelare till rätt lag.

Vår motivation tillsammans med vårt affärssinne har gett oss äran att få samarbeta med kunder som är ledande i deras bransch. Även om våra kunder är bland de största och främsta har vi som målsättning att aldrig tappa vår filosofi, att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position. Det är vad vi tror på - och vad vi alltid strävar efter. Oavsett vilken bransch, bolag eller tjänst vi rekryeterar inom eller till.

Vi vill nu anställa en Recuitment Consultant som vill vara med på vår resa!

Ditt jobb handlar om att locka de bästa möjliga kandidaterna och matcha deras kunskaper och personlighet med kundens behov. Du drivs av att skapa den bästa möjliga rekryteringsprocessen och du ger dig inte förrän kunden prisar dig till skyarna!

Med din expertis som Recruitment Consultant tar du ägandet av hela rekryteringscykeln - från det första mötet till det slutliga steget när undertecknandet av anställningsavtalet sker. Du arbetar i nära samarbete med de anställande cheferna för att identifiera verklighetsförankrade krav, ta fram ett starkt urval, hålla kompetensbaserade intervjuer och genomföra personlighetstester - liksom övriga arbetsuppgifter som ingår i rekrytering. Att känna din kunds bolag och förstå deras behov är en viktig del av denna position, och du trivs när du leder dina kunder till framgångsrika nyanställningar.

Förutom att alltid ligga dina kunder nära så ser du det också som en självklarhet att alltid attrahera, bygga lojalitet och engagemang för våra kandidater. Du tror precis som oss att nöjda kandidater leder till stora framgångar!

Med tiden är ditt jobb att inte bara ansvara över din egen kundportfolio utan även utöka denna i linje med bolagets utveckling. Vi ger dig ansvaret att själv söka upp och attrahera nya kunder som vi kan göra spännande saker tillsammans med!

Vem vi tror att du är

Du har, precis som de kandidater vi rekryterar eller hyr ut till våra kunder, ett tjockt pannben och en orädd attityd. För dig är det viktigt att känna att du gjort allt du kan för att slutföra dina uppdrag och nå dina mål. Behöver vi ens nämna att du är en stjärna i sociala sammanhang?

Vi letar efter någon med examen inom HR eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet. Du har minst ett par års erfarenhet av rekrytering och strategiska rekryteringsprocesser. Eftersom kunden agerar både lokalt och globalt kräver vi att du har utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Din passion och personlighet kännetecknas av ditt driv, målmedvetenhet, sociala kompetens och förmågan att få förtroende bland kunder och kollegor. Du är bekväm i att utmana och coacha dina intressenter för att få bästa möjliga resultat för verksamheten, med förmåga att strukturera både dina egna och anställningsförvaltarnas tid på ett effektivt sätt. Du drivs av frihet under ansvar och trivs i högt tempo samt räds inte för att leda och utveckla ditt eget arbete.

Tillsättningsdatum: Omgående

Krav: Ett par års erfarenhet av rekrytering och strategiska rekryteringsprocesser

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad: Heltid

Ansökan

Vi är en sportig familj och söker gärna en ny medlem som kan komma på flera galna upptåg som vi kan dra iväg på. Vi åker gärna och ser Sverige spela fotboll, vi har ibland möten på mountain bike och vi försöker alltid ha en konferens i alperna inplanerad.

Vi tror på rätt person, med rätt pannben, till rätt position! Vi kommer därför inte anställa förrän vi är säkra på att vi hittat rätt person! Rekryteringsprocessen sker löpande - så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi hoppas på att höra från dig!
Med vänliga hälsningar,


Gänget på Infinity HR

För frågor om tjänsten kontakta anställande chef Stina Koskijev, stina@infinityhr.se,
070 517 75 53. Det vore kul att höra från dig!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)