Vi växer! Junior Recruiter sökes!

Vi växer! Junior Recruiter sökes!

Vi heter Infinity HR! Vad kul att du är nyfiken på oss!


Vi älskar det vi gör! Att hjälpa människor att hitta sitt nästa drömjobb och samtidigt hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens - är en känsla vi lever för.


Vår bakgrund ligger inom bolag med stark kultur. Vi har som målsättning att alltid ligga i framkant i det vi gör och i de uppdrag vi tar oss an. Vi vågar påstå att få kan matcha oss vad gäller att alltid leverera till kund. Vi ser oss själva som agenter - vårt jobb är inte bara att matcha laget med rätt spelare, utan också att matcha rätt spelare till rätt lag.

Vår motivation tillsammans med vårt affärssinne har gett oss äran att få samarbeta med kunder som är ledande i deras bransch. Även om våra kunder är bland de största och främsta har vi som målsättning att aldrig tappa vår filosofi, att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position. Det är vad vi tror på - och vad vi alltid strävar efter. Oavsett vilken bransch, bolag eller tjänst vi rekryeterar inom eller till.

Vi vill nu anställa en Junior Recruiter som vill vara med på vår resa!

Som Junior Recruiter hos oss lovar vi att lära dig allt vi kan inom rekrytering. Arbetsuppgifterna för rollen är av stor variation - du kommer dels få assistera i större projekt, till högre tjänster. Men också ansvara för hela rekryteringsprocessen själv för vissa tjänster och kunder. Visa vad du går för och vi kommer ständigt att utmana dig med nya ansvarsområden, uppdrag och ge dig mer och mer ansvar att arbeta helt självständigt.

Ditt jobb handlar om att locka de bästa möjliga kandidaterna och matcha deras kunskaper och personlighet med kundens behov. Hålla nära kontakt med anställande chefer och matcha rätt kandidat med rätt position. Du håller självständigt intervjuer och prioriterar att alltid hålla nära kontakt med dina kandidater. Du drivs av att skapa den bästa möjliga rekryteringsprocessen och du ger dig inte förrän kunden prisar dig till skyarna!

Vem vi tror att du är

Du har, precis som de kandidater vi rekryterar eller hyr ut till våra kunder, ett tjockt pannben och en orädd attityd. För dig är det viktigt att känna att du gjort allt du kan för att slutföra dina uppdrag och nå dina mål. Behöver vi ens nämna att du är en stjärna i sociala sammanhang?

Vi letar efter någon med examen inom HR eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet. Du har ganska nyligen börjat nosa på rekryteringsbranschen och hungrar efter nästa kliv. Du drivs av frihet under ansvar och är en sann människokännare. Du trivs i högt tempo och räds inte för att leda och utveckla ditt eget arbete.

Tillsättningsdatum: Omgående

Krav: Du har precis börjat din karriär inom rekrytering

Anställningsform: Tillsvidare, provanställing tillämpas

Sysselsättningsgrad: Heltid

Ansökan

Vi är en sportig familj och söker gärna en ny medlem som kan komma på flera galna upptåg som vi kan dra iväg på. Vi åker gärna och ser Sverige spela fotboll, vi har ibland möten på mountain bike och vi försöker alltid ha en konferens i alperna inplanerad.

Vi tror på rätt person, med rätt pannben, till rätt position! Vi kommer därför inte anställa förrän vi är säkra på att vi hittat rätt person! Rekryteringsprocessen sker löpande - så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi hoppas på att höra från dig!
Med vänliga hälsningar,


Gänget på Infinity HR

För frågor om tjänsten kontakta anställande chef Stina Koskijev, stina@infinityhr.se,
070 517 75 53. Det vore kul att höra från dig!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)