Löneadministratör med intresse för bemanning!

Löneadministratör med intresse för bemanning!

Älskar du siffror och vill ständigt förbättra och utveckla rådande rutiner? Tycker du om att ge service åt dina kollegor samt att skapa rätt förutsättningar för butiksdriften? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör kommer ditt sifferminne väl till användning då du är den person som räknar ut personalens löner och ser till att de blir utbetalda i tid. Här ansvarar du för hela löneprocessen och rättar löner, hantera avvikelser samt gör avstämningar. Dessutom är du med och hanterar lönekartläggningen för företaget. Vidare förväntas du vara ett stöd i frågor som rör lön, friskvårdsbidrag samt pensioner.
Hos oss är du en viktig resurs för framtida lönerutiner och processer vilket gör att du är med i den spännande utvecklingen av vår HR-funktion. På sikt ser vi att denna tjänst kommer att innefatta mer arbete inom bemanningsplanering varpå intresse för att bygga på dina kunskaper inom HR och schemahandläggning är önskvärt.

Om dig

Vi söker dig som är en strukturerad och analytisk person och har ett genuint intresse för siffror. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika situationer och upplevs alltid som öppen och tillgänglig i mötet med kollegor och chefer. Vidare ser vi att du är engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För att lyckas i arbetet hos oss behöver du vara prestigelös, noggrann och trivas i en roll där du får ta egna initiativ samt ge service åt andra.

Kravprofil

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Utbildning inom aktuellt område.

- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.

- Erfarenhet av att arbeta med lönesystem, gärna Hogia.

Meriterande

- Erfarenhet av schemahandläggning.

- Erfarenhet av SoftOne

- Kunskaper inom kollektivavtalet för detaljhandeln.

- Kunskaper inom arbetsrätt.

Omfattning och tillträde

Heltid, start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat och en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi arbetar med långsiktig planering samt ser till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att göra en så bra arbetsinsats som möjligt. Vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!