Installatör inom kameraövervakning!

Installatör inom kameraövervakning!

Vill du arbeta med kameraövervakning av det allra senaste IP-baserad high end-segment? Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete? Sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Installatör arbetar man med driftsättning, installation och service av kamerasystem. Du har daglig kontakt med kunder för att planlägga arbetet för att säkerställa drift, funktionalitet och att det nyttjas på bästa möjliga sätt. Vi väljer installationstyp efter den typ av miljö som kamerorna ska sitta i. I de dagliga sysslorna ingår även att installera servers, switchar och routers samt arbeta med felsökning i kundernas system. Kontoret ligger i Nacka men man utgår oftast hemifrån.

Din profil

Vi söker dig som är en förtroendeingivande person med god social kompetens som har lätt för att bemöta olika typer av människor. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt förstår värdet av att vårda dina kundrelationer. Du har ett intresse för IT och har en stark vilja att lösa kundens problem och trivs att vara ute på fältet hos kund. Som person är du en lagspelare men kan jobba självständigt, är lugn samt ger kunden en känsla av säkerhet och trygghet.
Krav:
  • Ca 3 års erfarenhet av installation inom el, data, tele, svagström.
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Planera och bedriva en installation
Meriterande:
* God kunskap inom el och nätverkskunskap

Villkor

Arbetstider: 07-16
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jenny Brindon
Telefon 0722098436
Område Nacka
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De är ett kunskapsföretag specialinriktat på IP-baserade nätverksvideo. Genom att använda kameror och kringutrustning från bara de mest etablerade tillverkarna tillhandahåller de professionella kamerasystem som kännetecknas av mycket hög bildkvalité och pålitlighet. De startade 2008 och har växt i stadig takt sedan dess. Företaget fokuserar enbart på kamerasystem, inget annat. Deras specialisering innebär att man alltid har tillgång till relevant och uppdaterad kompetens. De går igenom er behovsbild för att tillsammans hitta den lösning som passar bäst för just deras verksamhet.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.