Vi på Help Out jobbar hårt för att hinna med alla våra uppdrag och behöver därför en till skicklig snickare till vårt team! Har du hantverkarerfarenheter och är redo för nya utmaningar?

Vi utgår från vårt kontor i Orminge och arbetar runt Stockholm, Nacka och Värmdö. Som snickare hos oss kommer du att arbeta både mot privatpersoner och företag i mindre och större projekt. Vi söker dig som är självgående med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom bygg och har god vana av kundkontakt. Arbetsuppgifterna varierar allt från totalentreprenad till mindre projekt.

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och noggrann. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är en riktig lagspelare.

Vi på Help Out erbjuder dig en spännande och snabbt växande arbetsplats där vi värdesätter en god stämning och ett längre samarbete.

Krav
Du talar, skriver och läser flytande svenska
Du talar, skriver och läser mycket bra engelsa
B körkort

Meriterande
Kompetens inom badrum och kakling
Kompetens inom tätskikt

Tjänsten är heltid med start omgående.
För att ansöka, skicka CV och personligt brev senast den 14/5 till:

ida.karlsson@help-out.se

Spana gärna in vår instagram @helpoutsverige eller vår hemsida: www.help-out.se för att ta del av några av våra roliga projekt!
Mer info
Kontaktperson Ida Karlsson
Email Mejla Ida Karlsson
Område Nacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.help-out.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Help Out Sverige AB startades 2019 och har sedan dess expanderat med stormsteg inom byggbranschen. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag i Stockholmsområdet.