Reservdelsansvarig till Ford Nacka

Reservdelsansvarig till Ford Nacka

Om jobbet

Vi söker en reservdelsansvarig till vår Ford anläggning i Nacka. Som reservdelsansvarig är du ansvarig för att säkerställa att verkstad och bilförsäljning får tillgång till rätt tillbehör och reservdelar så att våra mekaniker kan vara effektiva och skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Reservdelsansvarig ansvarar för driva avdelningen mot uppställda mål och nyckeltal samt för lager- och lagervärde och minimering av inkurans. Du kommer att vara ensam ansvarig för reservdelar men då det är en mindre anläggning är det viktigt att även hjälpa till där det behövs såsom i kundmottagningen. Anläggningen består idag av ett team av 8 anställda som har följande roller; verkstadschef, fordonstekniker, säljare och kundmottagare.

På sikt är det möjligt att du i rollen kommer ha personalansvar, du rapporterar till den övergripande Reservdelschefen för Stockholmsregionen.

Din profil

För uppgiften ser vi gärna att du har erfarenhet av reservdels- och lagerverksamhet. Du är duktig på logistik och förstår vikten av ordning och reda i lagermiljö. Viktigt är också att du arbetar på ett proaktivt sätt mot våra samarbetspartners på externa verkstäder. Du är driven och har förmåga att identifiera förbättringsområden, ta egna initiativ samt är handlingskraftig i ditt genomförande.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner. Du har goda allmänna datorkunskaper och det är meriterande om Du har kunskaper i affärssystemet Kobra. T Vi kräver som lägst gymnasieutbildning, gärna inom fordon alt annan utbildning inom lager/logistik eller reservdelar. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Hedin Bil AB
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.