Sjuksköterska psykiatri dagtid mån-fre till Solsunda HVB

Sjuksköterska psykiatri dagtid mån-fre till Solsunda HVB

Dina arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på Solsunda har du omvårdnadsansvar för 18 boende med olika typer av psykisk funktionsnedsättning. Du ansvarar för omvårdnaden kring den boende och är samordnande kring teaminsatserna.

När den boende flyttar in gör du en hälsoscreening utifrån både somatisk och psykisk hälsa. Screeningen omfattar objektiva parametrar som längd, vikt, midjemått, puls, blodtryck samt värden från blodprover. Dessutom gör du intervjuer där den boende gör en självskattning av sin psykiska och fysiska hälsa samt formulerar en självbild.

Du hjälper också den boende att samordna sin vård med andra vårdgivare, till exempel vårdcentral, psykiatrisk öppenvård eller rehabilitering.

Du kommer ha stor möjlighet att självständigt planera din arbetsdag. Utöver dina HSL-relaterade arbetsuppgifter har du även goda möjligheter att göra psykosociala insatser såväl på som utanför Solsunda.

Tillsammans med dina två sjuksköterskekollegor utgör du också en viktig del i Solsundas utvecklingsarbete och har stor möjlighet att påverka organisationen då våra beslutsvägar är korta.

Om dig
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och helst har dokumenterad erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad, och som vill arbeta i en starkt engagerad personalgrupp. Du är initiativrik med en mycket god struktur i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har körkort.

Vi erbjuder
  • Som medarbetare hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag.
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård

Om anställningen

  • Tjänstgöring: Dagtid måndag-fredag (40 tim)
  • Provanställning 6 månader
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in

Ansökan
Ansökan (CV och personligt brev) skickas till susanne.ernedag@hagsunda.se, senast 31/10 2020.

Kontakt

Välkommen att kontakta Ninni Wedell, Föreståndare,
ninni.wedell@solsunda.se, tel 08-55772 514, eller
Christoffer Ehn, Bitr Föreståndare, christoffer.ehn@solsunda.se,
tel 08-557 72 510.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.solsunda.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solsunda är ett privat hem för vård och boende i Nacka för vuxna personer med psykisk ohälsa så som psykosproblematik, depression, ångest, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska diagnoser. Vi har funnits sen 1968 och vår filosofi bygger på respekt, värdighet och egna val. Vi håller en hög professionell nivå och utgår alltid från att se hela människan i vår psykiatriska och somatiska vård, omvårdnad och omsorg.

Solsunda arbetar på uppdrag av kommun och landsting med målsättningen att skapa en trygg och värdig tillvaro för våra boende. Vi använder oss av den evidensbaserade ESL-pedagogiken i vårt dagliga arbete.

Kring varje boende jobbar ett team bestående av arbetsterapeut, en sjuksköterska och två kontaktpersoner. Fördelarna med att arbeta på Solsunda är många; vi planerar arbetet tillsammans och har goda möjligheter att gemensamt utveckla verksamheten.

Besök gärna vår hemsida: www.solsunda.se