Kundtjänstmedarbetare till "The Better Shopping Experience"

Kundtjänstmedarbetare till "The Better Shopping Experience"

Stockholms hjälpsammaste kundtjänstkollega sökes!
Är härlig stämning på jobbet A och O för dig? Vill du jobba med förstklassig kundservice där du får en viktig roll i att utveckla framtidens butiksupplevelser? Om svaret är ja behöver du inte leta mer! Bli vår nya kollega och ta dina första steg mot en rolig karriär inom design, inköp och produktion!

Vi älskar att se dig växa samtidigt som du har kul på jobbet!
Här har du en kundtjänstroll som sannerligen är något utöver det vanliga! HL Display är en global ledare och täcker in 50 marknader över hela världen och idag finns våra butikslösningar hos alla stora dagligvaruhandlare. Tack vare vår omfattande marknad råder det ingen brist på spännande och varierande arbetsuppgifter - framförallt blir du en viktig drivkraft i utvecklingen av vår kundupplevelse.

En vanlig dag på jobbet arbetar du tätt i ett team om nio personer på kontoret i Nacka. Du kommer få en rådgivande roll där du ser till att de som hör av sig till er får den hjälp de behöver. Det blir även ditt jobb att göra ordrar och offerter, ta in priser från fabrikerna, kommunicera med vårt lager och våra transportörer samt hantera returer och reklamationer. I tjänsten ingår det dessutom att vara lyhörd för våra kunders behov och se möjligheter till eventuella produktutvecklingar. Teamet har ett gemensamt ansvar för att se till att vår telefon är bemannad under kontorstider, samt besvara frågor via mail. Kort och gott - en mycket varierande och utvecklande tjänst där vi vill se dig växa!

Vi letar efter dig som älskar att lösa kundernas problem
Nu tänker du säkert: “Men jag kan ju inte särskilt mycket om butikshyllor?”. Lugnt! Vi är ett kunnigt team som gladeligen lär dig allt vi kan! För att briljera i rollen behöver du vara en organiserad människokännare som gärna tänker utanför boxen för att hitta lösningar på problem. Du behöver kunna flytande svenska i både tal och skrift, men även vara duktig på engelska då det är vårt koncernspråk.

Om har arbetat i affärssystem (vi använder oss av Jeeves) så är det toppen! Skulle du säga att du är rätt duktig på det där med att jobba i Office-paketet? Bra! Är du flerspråkig utöver svenskan och engelskan? Ännu bättre! En sak är säker - personer finns det gott om, men för den här rollen letar vi efter rätt person. Om du är en utåtriktad person som lika gärna grottar ner dig i ett komplicerat kundproblem som att snacka helgens fotbollsresultat så kan du vara precis den vi söker!

Ännu inte helt övertygad?

Varmt välkommen till en varm och målinriktad avdelning. Vi ser mycket fram emot att träffa dig som blir vår nya kollega och tänker se till att du trivs riktigt bra hos oss.

Här är några av våra absoluta favoritsaker med att jobba hos HL Display:
  • Branschens bästa språngbräda
  • Stora förutsättningar att utvecklas internt hos oss.
  • Klättra på karriärstegen
  • Möjlighet att bli projektledare eller säljare - bara dina egna ambitioner sätter gränserna.
  • Gedigen upplärningsperiod
För att du med stor självsäkerhet ska kunna vägleda våra kunder så får du som ny hos oss självklart en upplärningsperiod där du bland annat får se hur en produktinstallation går till.

Förmåner och frihet under ansvar

Värt att nämna är att vi har en grundbemanning på 08-17, men att vi har goda möjligheter till att flexa. Vi har även arbetstidsförkortning, friskvård och rikskort - något som verkligen uppskattas av oss som jobbar här.

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev?
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)