Projektledare till HL Display i Stockholm

Projektledare till HL Display i Stockholm

Vi söker en administrativ projektledare till det internationella företaget HL Display!

Har du jobbat som projektledare och är en administratör ut i fingerspetsarna? Är du strukturerad, älskar att driva snabba projekt och är redo för nästa steg i karriären? Här får du möjlighet att ta eget ansvar och driva processer men fortfarande är en del av ett vasst team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Sök då tjänsten som projektledare redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HL Display är ett Globalt och världsledande företag som erhåller kompletta butikslösningar till kända varumärken inom dagligvaruhandeln. HL Display är idag representerat på 70 marknader över hela världen och skapar attraktiva och innovativa butikslösningar för att skapa fantastisk shoppingupplevelse. Här får du möjlighet att jobba med spännande och starka varumärken i en internationell miljö där du är det självklara navet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare hos HL-Display kommer du att leda och vara delaktig i projekt av varierande storlekar. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att driva och genomföra kundprojekt tillsammans med KAM-teamet, design och ingenjörer men även gentemot våra egna fabriker och externa samarbetspartners. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:
  • Upprätta tydliga projektplaner, offerera, leveransbevaka och orderadministrera
  • Samordna operativt arbete när det behövs samt kvalitetssäkrar produktioner och leveranser
  • Ha stora möjligheter att utveckla dig själv och ta ägandeskap för dina projekt
  • Sköta hela processen från start till leverans och besöka butiker inom dagligvaruhandeln, apotek samt övrig retail för att kunna säkerställa projektet på bästa möjliga sätt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten ligger i fräscha lokaler nära vattnet i Nacka Strand som erbjuder fina omgivningar med närhet till service och goda kommunikationer.

Du erbjuds en gedigen introduktion samt därefter kontinuerlig utbildning. Här erbjuds du en flexibel arbetsplats och frihet under ansvar samt fina förmåner såsom arbetstidsförkortning, tjänstepension, kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt rikskortet. Tjänsten förväntas tillsättas enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Du har ett par års erfarenhet som Projektledare/Produktionsledare och erfarenhet av att leda detaljrika projekt. Det är meriterande om du har en utbildning inom projektledning, ser ledarskap som en viktig del av projektledning och är pragmatiskt lagd. Det är meriterande om du har erfarenhet i affärssystemet Jeeves eller annat likvärdigt ERP system.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du kunna kommunicera på alla nivåer samt trivas med interna och externa kontakter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Förmågan att hålla en hög servicenivå mot samtliga som är iblandade i projektet är en viktig framgångsfaktor. Till just denna rekrytering ser vi gärna sökande med erfarenhet inom produktionsledning eller produktionsflöde.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson Blanco
Telefon 0704851214
Område Nacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Affärsutvecklare, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/