Förråds- och lageransvarig

Förråds- och lageransvarig

Årets Nackaföretag 2020 behöver förstärka organisationen med en person som ska ha hand om vårt förråd; organisering av verktyg och material, in- och utlämning av verktyg och service av dem, godsmottagning m m. I tjänsten ingår även leverans av material och tillbehör till våra yrkesarbetare och kunder. Vi behöver helt enkelt någon som kan bistå och underlätta för våra snickare och målare. Heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Körkort och flytande i svenska är krav.

Vi gillar driv, laganda, initiativtagande och skratt.
För mer information kontakta samuel@gardetsbyggab.se

Ansökan sänds till jobb@gardetsbyggab.se Bifoga kontaktuppgifter, CV och en kort presentation av dig själv.

Välkommen till oss på Gärdets Bygg AB!
Mer info
Kontaktperson Ida Bonat
Email Mejla Ida Bonat
Område Nacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gardetsbyggab.se
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder en familjär atmosfär med medarbetare som skrattar tillsammans varje dag. Gärdets Bygg AB har fyra delägare som alla i allra högsta grad är delaktiga i verksamheten, vilket gör att beslut och utveckling sker dagligen mellan medarbetare och ledare. Tillgängligheten gör att våra medarbetare känner lojalitet och delaktighet i verksamheten och trivs på arbetet.

Gärdets Bygg AB är sedan 30 år en stark samarbetspartner till försäkringsbolag och fastighetsägare. Vi har en serviceavdelning och en entreprenadavdelning. Vi är idag ca 58 medarbetare, varav 16 tjänstemän. Våra projekt är försäkringsärenden, lokalanpassningar samt ROT-renoveringar i
Stockholmsområdet.

Gärdets Bygg bildades 1989 när grundaren, och dåvarande snickaren, såg en möjlighet att skapa ett företag med kunden i fokus och entreprenörskap som drivkraft. Då hade företaget tre anställda. Målsättningen har aldrig varit att bli en av de största aktörerna i byggbranschen. Istället vill vi hålla företaget tillräckligt litet för att kunna erbjuda våra kunder personlig service och våra medarbetare en platt organisation. Samtidigt vill vi vara tillräckligt stora för att kunna möta våra kunders varierande behov och ge våra medarbetare utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt för oss att hålla beslutsvägarna korta, skapa arbetsglädje för våra medarbetare och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är ett relativt litet företag med stora möjligheter.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Stockholms
Byggmästareförening. Vi är också certifierade enligt BF9K som ställer krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. BF9K- certifieringen likställs med en
ISO-certifiering, men systemet är direkt anpassat för företag i byggbranschen.