Idésprudlande front-end-utvecklare med intresse mot back-end?

Idésprudlande front-end-utvecklare med intresse mot back-end?

Gillar du att vara kreativ i din utveckling? Vill du jobba i ett mindre utvecklingsteam där dina idéer hörs?
Vi söker efter en glad och kreativ junior utvecklare som främst vill arbeta med Front-end-utveckling men även på sikt med Back-end!

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du en första tid få sätta dig in i bolaget och dess system. Du kommer få vara med i hela kedjan, delta i "workshops", sätta dig in i problem och så småningom arbeta allt mer självständigt med front-end-utvecklingen för bolagets system. Denna tjänst innebär att du kommer jobba främst med funktioner i systemet som ska vidareutvecklas. Huvudsakligen är det HTML, CSS, JavaScript samt PHP som du kommer utveckla i. Denna tjänst tillåter dig att arbeta fritt och kreativt i ett litet utvecklingsteam. Bolaget välkomnar dina lösningsförslag samt nya idéer för att göra deras system bättre och mer lättanvändbart för deras kunder.

Din profil

Skallkrav
? Relevant utbildning inom system- eller datavetenskap
? Svenska i tal och skrift
? Html, CSS, JavaScript samt ett annat utvecklingsspråk så som PHP

Meriterande är om du kan:
  • PHP
  • C#
  • Node.js
  • jQuery
  • EDI
Som person är du ansvarstagande och brinner för utveckling och kreativitet i kombination.
Du är social och framåt och ser dig själv som en bred utvecklare på sikt.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Nacka

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med utveckling av ett system inom Supply Chain mot olika industrier i Sverige och Norden. Det är ett växande bolag som inriktar sig på molnbaserade IT-lösningar och digitalisering. De tar fram ett anpassat system mot deras kunder inom bland annat fordonsindustrin, handel, sjukvård, och byggbranschen som hjälper kunderna att förenkla exempelvis deras order- och leveransprocesser.

Bolaget finns i Göteborg, Falkenberg, Lund, Ljungby, Lund och Stockholm. Kontoret du kommer utgå ifrån är beläget i Nacka och möjlighet till flexibilitet finns även på sikt!

Mer om bolaget ges vid en eventuell intervju hos Framtiden AB.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.