Fastighetstekniker med ansvar till välkänt bolag

Fastighetstekniker med ansvar till välkänt bolag

Är du fastighetstekniker med några års erfarenhet som vill ta nästa steg i karriären?
Start för tjänsten är 1 september.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker åt vår kund kommer du vara placerad i Nacka kommun. Du kommer att vara tekniker men med ett större ansvar i gruppen som består av 2 personer, Där kommer du utöver den tekniska rollen ha ett ansvar om fördelning av jobb mellan kollegerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att göra ronderingar, skriva rapporter samt göra åtgärder eller utredningar kring vad som behövs göras i fastigheten.

Fastigheterna kan vara äldreboenden,idrottshallar,kommunhus osv. Du kommer alltså resa inom hela Nacka kommun och utföra jobb.

Mer om tjänsten ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Relevant utbildning inom Fastighetsteknik
2 års erf. av liknande arbete
svenska och engelska i tal och skrift
Körkort B

Villkor

Placering: Nacka kommun
Start: 1/9
Anställning via Framtiden och övergång till kund efter 7 månader
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner. Huvudmarknader är Norden. Koncernen i sitt hela har cirka 3000 medarbetare.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.