Teknisk Account manager för tillverkande industri Norden, Baltikum

Teknisk Account manager för tillverkande industri Norden, Baltikum

FSP Group är en av världens ledande leverantörer av kraftförsörjning och elektroniska komponenter. Sedan starten 1993 har FSP Group följt värderingar som "service, profession och innovation" för att kontinuerligt uppfylla sitt ansvar som leverantör av gröna energilösningar med kombinationen av sin ledande roll inom energiteknik. FSP Group erbjuder konkurrenskraftiga kvalitetsprodukter inom konsumentelektronik, industriell, belysning, medicinsk och alternativ energi och är en av den mest tillförlitliga samarbetspartnern för kunder och leverantörer inom avancerad teknik på den globala marknaden.

För att trivas i rollen som Accont manager hos FSP Nordic är du en person som tycker om att möta och samarbeta med andra personer i din närhet både internt och hos kund. Du delar gärna med dig av din kunskap och tycker om att arbeta efter uppsatta mål. Vidare är du affärsmässig, förtroendeingivande och uthållig. Du tycker om att kommunicera med andra och har ett strukturerat arbetssätt. Därtill strävar du efter att hitta den bästa och mest långsiktiga lösningen för kunden. I den rollen får du en bred och entreprenöriell roll i företaget.

I rollen som Account Manager kommer du att bearbeta, utveckla och samarbeta med kunder som befinner sig på den nordiska och Baltiska marknaden. Eftersom vår teknik har potential för en mängd olika användningsområden kommer du att arbeta mot flera olika tillverkande industrier vilket ställer krav på att du är nyfiken och vetgirig.

Fördel är att du är kreativ och har ett starkt affärstänk för att kunna affärsutveckla tillsammans med våra kunder som är ingenjörer i en tillverkande industri. Du kommer att arbeta både mot befintliga kunder samt lokalisera nya potentiella kunder.

Vi söker Dig som är:
  • Förtroendeingivande med en stark social förmåga.
  • Har ett stort tekniskt intresse och en skicklighet i att förtydliga kundnyttan
  • Har en inre motor, du är driven och självgående, lyhörd och skarp i behovsanalysen
  • Har en vilja att bidra med ett mervärde till dina kunder
Bolaget är Internationellt och du kommer tillhöra regionen EMEA som har huvudkontor i Tyskland, det förekommer resor i tjänsten med ca 2-5 övernattningar per månad, men självklart tar vi hänsyn till familjelivet!

För att passa in i vårt team så tror vi att Du trivs att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag internt på egen hand. Du trivs i en internationell miljö där vi pratar Mandarin eller engelska. Som lagspelare har Du en stark vilja att dela med Dig av Din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke, du är en doer och får saker att hända. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi sitter i Hammarbysjöstad, men du bor antingen i Stockholm och utgår från vårt kontor eller i Mälardalen och arbetar med hemmakontor.

Vill du representera ett världsledande företag i sin bransch med marknadens starkaste produkt- och tjänsteerbjudande? Då är du varmt Välkommen med din ansökan! Tillträde omgående så vänta inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Izabelle Bengtsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Izabelle på tel: 076-54 54 0 23 eller via mail: izabelle.bengtsson@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Sökord: Elektronik, elektroniska komponenter, Account manager, AM, Säljjobb, energi, tillverkande industri, internationell, Mälardalen, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Nyköping
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 11 aug (52 dagar kvar)