Anläggare/rörläggare

Anläggare/rörläggare

Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!

Rollen som anläggare/rörläggare på Frentab är omväxlande och innebär att du utför olika typer av mark- och ledningsarbeten såsom rörläggning, schaktarbeten, grundläggning och finplaneringsarbeten. Mycket fokus kommer att ligga på rörläggning gällande vatten och avlopp då många av våra projekt innebär just detta. Du jobbar i lag med maskinförare och du har tillgång till en egen container och all utrustning du kan tänkas behöva.

Vi söker dig som är utbildad anläggare, med gedigen erfarenhet av yrket i allmänhet och av rörläggning i synnerhet. Har du yrkesbevis Anläggning är detta meriterande. Att du har god fysik är en förutsättning för att klara jobbet. Giltigt B-körkort är ett krav. Du känner dig trygg i din roll som anläggare och är noggrann med fokus på att utföra arbetet korrekt avseende tid, kvalitet och säkerhet. Vi värdesätter yrkesstolthet, hög arbetsmoral, social kompetens och ett gott ordningssinne.

Som person är du ansvarstagande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats. För att trivas i rollen som anläggare/rörläggare på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Frentab är ett Värmdöbaserat företag och vi jobbar mycket lokalt, främst på Värmdö och Nacka men även till viss del Storstockholm. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att bygga vidare på vår starka laganda, trivsel och sammanhållning. Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet. Nöjda medarbetare är vårt vinnande koncept vilket genererar långsiktiga relationer och återkommande kunder.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund till tjänsten.

Ansök genom att trycka på knappen "skicka ansökan" alternativt "connecta". Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-specialist, Jessica Stålhammar, jessica.stalhammar@frentab.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jessica
Telefon 0769429987
Område Nacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (36 dagar kvar)