Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Rollen
Som medarbetare i gruppen Partner Relations kommer du arbeta nära tillsammans med våra kunder. Du kommer bland annat assistera med produktval, hantera order, reklamationer och returer samt svara på diverse frågor via mail och telefon. Vi expanderar konstant till nya länder vilket genererar nya utmaningar och möjligheter. Du kommer ha omväxlande arbetsuppgifter och vara delaktig i att skapa nya processer och rutiner. Gruppen Partner Relation består av 6 personer där vi alla jobbar mot Evoko samt moderbolaget SMS Smart Media Solutions. Organisationen har en platt struktur där alla förväntas att bidra och hjälpas åt.

Om dig
Vi söker dig som är driven, nyfiken och har ett positivt tänkande. Du är duktig på att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i centrum. Du ska tycka om att arbeta i ett högt tempo och ta egna initiativ och beslut. Du ska tycka om utmaningar i form av att lösa problem och skapa nya processer. Det är även en fördel om du är teknisk intresserad då det är tekniska produkter vi utvecklar och säljer. Du ska trivas och bidra till ett klimat som genomsyras av teamkänsla, samarbete och kunskapsdelning. Vi har kunder i över 80 länder vilket medför att mycket goda engelskkunskaper i både tal och skrift är ett måste, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Med tanke på att vi säljer världen över är det även mycket meriterande om du har erfarenhet inom utlandsförsäljning.
Mer info
Kontaktperson Sofie Berglund
Email Mejla Sofie Berglund
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.evoko.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evoko är ett svenskt techbolag som utvecklar, marknadsför och säljer innovativa produkter som får moderna mötesytor att fungera bättre. Vår ambition är att vara med och skapa storslagna mötesupplevelser. Den första generationen av våra mötesbokare lanserades 2009 och blev snart prisad för sin design och innovation. Idag med en rad nya möteslösningar och försäljning i över 80 länder tar vi nya djärva steg för att forma framtiden för möten.

SMS Smart Media Solutions har flexibilitet och innovation som en del av vårt arv. Allt började på sextiotalet med "Nicke" – en smart hållare för kaffekannor som ändrar sin storlek för att passa tillbringare av alla slag. Sedan under 70-talet grundades företaget SMS, då med fokus på den audiovisuella industrin där behovet av att placera ut skärmar i publika miljöer växte fram. Sedan dess har vi tagit fram innovativa lösningar under devisen "wherever you need an image". Idag är vi kända för vår skandinaviska design och högkvalitativa produkter. Vid sidan av vårt produktsortiment av väggfästen, ställ och inkapslingar för skärmar erbjuder vi även skräddarsydda installationer som bara begränsas av fantasin.

Vi har runt 40 anställda och huvudkontoret ligger i Stockholm med satellitkontor i USA och Förenade Arabemiraten, samt medarbetare i Tyskland, Frankrike och Finland. Vi har global distribution i över 80 länder. Evoko ägs till 100 % av SMS, som i sin tur är helägt av det amerikanska företaget Draper Inc.