Kockutbildning och/eller god erfarenhet från arbete i kök, gärna från skola eller förskola

God kommunikationsförmåga

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Körkort

Beräkna, tillaga och förbereda lunch och mellanmål

Planering av matsedel

Inköp av livsmedel, rengöringsmedel och annat nödvändigt material

Arbete för att säkerställa egenkontrollprogram

Packning av mat för catering
Vid behov kunna köra mattransporter (B-körkort)
Städning och diskning

Aktivt arbete med kvalitetskonceptet Den goda måltiden

Ta emot och packa in varor

Aktivt delta i köksmöten

Aktivt jobba för att minimera svinn och effektivisera arbetet i köket

Övriga i ett kök förekommande uppgifter

Dibber söker Kock till tillagningskök Vill du bidra till att alla barn och pedagoger får den goda måltiden? Trivs du med ett engagerat team och att som kock förbereda samt tillaga maten till barn? Då är det dig vi söker! Vi i köket på Dibber Henriksdal i Nacka lagar varje dag mat till ca 450 barn och vuxna, varav ca 95 portioner till Henriksdals förskola. Resterande portioner levererar vi med egen bil till våra andra enheter i regionen. Sökande bör inneha B-körkort och kunna köra vår lastbil vid behov.

Uppdraget kräver att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt, samt har en positiv attityd till barn och medarbetare samt ett gott samarbete med vårdnadshavare. Inom Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen. Du som söker den här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner för den goda måltiden.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.