Kockutbildning och/eller god erfarenhet från arbete i kök, gärna från skola eller förskola
God kommunikationsförmåga
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga
Körkort
Beräkna, tillaga och förbereda lunch och mellanmål
Planering av matsedel
Inköp av livsmedel, rengöringsmedel och annat nödvändigt material
Arbete för att säkerställa egenkontrollprogram
Packning av mat för catering
Vid behov kunna köra mattransporter (B-körkort)
Städning och diskning
Aktivt arbete med kvalitetskonceptet Den goda måltiden
Ta emot och packa in varor
Aktivt delta i köksmöten
Aktivt jobba för att minimera svinn och effektivisera arbetet i köket
Övriga i ett kök förekommande uppgifter
Dibber söker Kock till tillagningskök Vill du bidra till att alla barn och pedagoger får den goda måltiden? Trivs du med ett engagerat team och att som kock förbereda samt tillaga maten till barn? Då är det dig vi söker! Vi i köket på Dibber Henriksdal i Nacka lagar varje dag mat till ca 450 barn och vuxna, varav ca 95 portioner till Henriksdals förskola. Resterande portioner levererar vi med egen bil till våra andra enheter i regionen. Sökande bör inneha B-körkort och kunna köra vår lastbil vid behov.
Uppdraget kräver att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt, samt har en positiv attityd till barn och medarbetare samt ett gott samarbete med vårdnadshavare. Inom Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen. Du som söker den här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner för den goda måltiden.