Sjuksköterska

Sjuksköterska

På grund av ökat patientflöde söker vi en ny sjuksköterska till Nacka.

Är du vår nya sjuksköterska? Vill du utvecklas och göra skillnad i våra patienters liv? Då är det här tjänsten för dig!

VAD VI GÖR

På vår klinik i Nacka erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling. Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare.

VI ERBJUDER

En spännande och utvecklande tjänst för dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Du kommer att bli en viktig del av ett mycket professionellt och engagerat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biträde.

Teamandan är stark och det är laget före jaget som genomsyrar arbetsklimatet på vår klinik.

Nackakliniken ligger i nyrenoverade fräscha lokaler i Ektorps centrum. Kliniken har öppet 6 dagar i veckan, behandlar ca 30-40 patienter och är utrustad med Baxters maskin Artis.

VI SÖKER

Dig leg. sjuksköterska som vill jobba hos oss i Nacka. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på en dialysavdelning, men du kan även ha lång erfarenhet av exempelvis akutsjukvård eller intensivvård och ha ett intresse för att utveckla dig inom dialys. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta i team.

Alla nyanställda erhåller en personligt anpassad introduktion där vi arbetar utefter Diaverums rutiner och processer tillsammans med din mentor. Om du inte har erfarenhet av dialys erbjuds ca 8 veckors introduktion. Alla nyanställda har även tillgång till vår interna utbildningsportal d.Academy som är nätbaserad.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så sök omgående. Vi tar endast emot ansökningar via Ansök Nu.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta versamhetschef Åsa Ek via e-post Asa.ek@diaverum.com

Mer information om Diaverum hittar du på

www.diaverum.com

VÄLKOMMEN ATT VÄXA MED OSS!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://diaverum.com
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Diaverum är en av världens ledande leverantörer inom njursjukvård med ett starkt patientfokus. Vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess. Vi finns i dag i 24 länder med över 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 39 000 patienter. Diaverum har kliniker på fem orter i Sverige - Falköping, Järfälla,
Nacka, Solna, Södertälje samt huvudkontor i Malmö.