Fritidsledare till grundskola i Saltsjöbaden

Fritidsledare till grundskola i Saltsjöbaden

Om företaget

Da Vinciskolan är en montessoriinriktad förskola och skola med hjärtat i konsten och vetenskapen. Vi använder konsten och vetenskapen för att utveckla den upptäckarlust som är vägen till all bestående kunskap.

Sedan 1996 har vi funnits i Saltsjöbaden. Vi har 3 förskolor och en grundskola F-3 med fritidsverksamhet. Drygt 300 barn mellan 1 och 10 år är inskrivna i verksamheten.

Vår pedagogiska målsättning är hög. Vi strävar efter en nivåanpassad utbildning av hög klass med bästa resultat. Vi använder olika former, media och modeller för bästa inlärning och kreativitet och för att möta barns olika lärstilar. Vi strävar efter att hela tiden erbjuda en utbildning i framkant med bl a programmering på schemat och samarbete med Vetenskapens Hus. Allt med ett stort hjärta för barn och elever.

Vi är en "levande" skola som vill ge elever och barn det bästa och våra medarbetare en trivsam arbetsplats präglad av samarbete, gemenskap, uppmuntran och möjligheter att utvecklas. Vi söker dig som är fritidspedagog med relevant utbildning, helst med några års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som fritidsledare och ha ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget.
Du delar synen om att eleverna har en naturlig lust att lära och utvecklas! Du kommer arbeta i ett härligt team där vi anser att gott samarbete är viktigt för att lyckas i sitt uppdrag.

Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade elever, utmaning, utveckling, glädje och god atmosfär.
Tjänsten är på heltid med start omgående och är en tillsvidaretjänst. Skolan ligger i Nacka, Saltsjöbaden.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av eller/och är utbildad fritidspedagog och vill arbeta på en mindre skola men fokus på "vi känslan" och att vara med och utveckla fritidsverksamheten.
Som pedagog brinner du för eleverna och deras kunskap och sociala utveckling. Att bygga relationer är viktigt för dig och du försöker se alla elever oavsett behov eller förutsättningar. Du har vilja och drivs av att utveckla och inspirera eleverna att göra sitt bästa.
Vi jobbar i Mac-miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. I denna rekrytering samarbetar Da Vinciskolan AB med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se