Förskollärare till förskola i Saltsjöbaden

Förskollärare till förskola i Saltsjöbaden

Om företaget

Da Vinciskolan är en montessoriinriktad förskola och skola med hjärtat i konsten och vetenskapen. Vi använder konsten och vetenskapen för att utveckla den upptäckarlust som är vägen till all bestående kunskap.

Sedan 1996 har vi funnits i Saltsjöbaden. Vi har 3 förskolor och en grundskola F-3 med fritidsverksamhet. Drygt 300 barn mellan 1 och 10 år är inskrivna i verksamheten.

Vår pedagogiska målsättning är hög. Vi strävar efter en nivåanpassad utbildning av hög klass med bästa resultat. Vi använder olika former, media och modeller för bästa inlärning och kreativitet och för att möta barns olika lärstilar. Vi strävar efter att hela tiden erbjuda en utbildning i framkant med bl a programmering på schemat och samarbete med Vetenskapens Hus. Allt med ett stort hjärta för barn och elever.

Vi är en "levande" skola som vill ge elever och barn det bästa och våra medarbetare en trivsam arbetsplats präglad av samarbete, gemenskap, uppmuntran och möjligheter att utvecklas. Vi söker dig som är fritidspedagog med relevant utbildning, helst med några års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare på Da Vinciskolans förskola arbetar du montessoriinriktat och erbjuder en trygg och stimulerande miljö. Montessoripedagogikens grundtanke är att alla barn har både en naturlig lust att lära och en förmåga att arbeta på egen hand. I förskolan vill vi odla dessa egenskaper, så att barnen får med sig både kunskapsglädje och självständighet till skolan.

Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade barn, utmaning och utveckling, glädje, god atmosfär och vällagad skolmat från eget kök i en trevlig inne- och utemiljö i Saltsjöbaden.

Vi jobbar i Mac-miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift.

Som förskollärare planerar, genomför och utvecklar du den pedagogiska verksamheten för barn i åldrarna 1 - 5 år tillsammans med resten av arbetslaget.

Tjänsten är på heltid med start under ht 2019 eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med ett stort hjärta för barnen. Montessoriutbildning och/eller montessorierfarenhet är meriterande.
Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Du är en naturlig lagspelare och har lätt för att samarbeta, du tycker om att komma med nya idéer och utvecklar gärna verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter en del av rekryteringsprocessen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se