Säljare Jouransvar - Coop Älta Gård

Säljare Jouransvar - Coop Älta Gård

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Coop Älta Gård.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss med jouransvar har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete. Tjänsten innebär även att vid behov hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:
  • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 15 timmar i veckan. Schemat är fördelat på 30 timmar/vecka ena veckan och 0 timmar/veckan andra veckan i ett rullande två-veckoschema. Jour innebär 17-22 tisdag till söndag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tjänsten tillsätts efter överenskommelse.
  • Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
  • Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
  • Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
  • Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning
  • Du ska ha fyllt 18 år då tjänsten innefattar jouransvar
Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du är en person som vill ha och tar ansvar. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat samt till det bästa kundbemötandet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer. Du jobbar med en tydlig arbetsbeskrivning med fasta rutiner men är även problemlösande och kundorienterad.

Kontaktpersoner

Göran Sandberg Butikschef Alta.bc@coop.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.