Inköps- och ekonomiassistent till Consilium SAL Navigation AB

Inköps- och ekonomiassistent till Consilium SAL Navigation AB

Vi söker för rekrytering till vår intressanta kund en inköps- och ekonomiassistent. Ta möjligheten att söka denna spännande och utvecklande tjänst på ett företag med unika produkter.

Företaget
Consilium SAL Navigation AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och navigationssystem inom den marina branschen. Företaget har verksamhet i 27 länder runt om i världen och nästan 90 procent av försäljningen ligger utanför Sverige.
Consilium har i dagsläget kontor i Nacka men kommer i september flytta till nyrenoverade trevliga lokaler i Västberga där lager även kommer att finnas. På kontoret arbetar idag 20 personer och du kommer arbeta i ett öppet landskap med många härliga kollegor.

Tjänsten
I den här rollen arbetar du brett med både inköp och ekonomi. Du kommer arbeta självständigt men har ett nära samarbete med redovisningsbyrå gällande bland annat rapportering och balansavstämningar. Du rapporterar till företagets VD samt till Operation manager.
I rollen har du många kontaktytor - både internt på kontoret, med andra kontor inom bolaget samt leverantörer och samarbetspartners. Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via Placera Personal. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
I rollen som inköps- och ekonomiassistent har du bland annat följande arbetsuppgifter:

Inköp:
 • Göra beställningar för att fylla på korrekt lagernivå
 • Se till att produkter ligger rätt i pris i affärssystemet
 • Inköpsadministration
 • Delta i prognosmöten med säljteamet
 • Bygga långsiktiga affärsrelationer med leverantörer
 • Genomföra inköpsuppdrag i olika utvecklingsprojekt
Ekonomi:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Månadsrapportering till ledning
 • Avstämning och kontroll av balanskonton
 • Bankgarantiadministration
Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:
 • Ekonomiutbildning eller motsvarande
 • Tidigare erfarenhet av inköp, gärna i en internationell och teknisk miljö
 • Tidigare erfarenhet av redovisning och betalningsrutiner
 • Erfarenhet av förhandlingar
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Goda systemkunskaper - erfarenhet av Ocra är meriterande
 • Goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet
Personliga egenskaper
Du trivs i en internationell miljö och är duktig på att bygga långsiktiga affärsrelationer. Som person är du social, flexibel och trivs att samarbeta med andra. Du är ambitiös, noggrann, resultatorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Arbetstid/Varaktighet
Konsultuppdrag via Placera Personal de första 6 månaderna med ambitionen om att gå över i en anställning hos kundföretaget
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 8-17 med flextid
Placering: Nacka fram till september och därefter Västberga

Intresserad av tjänsten?
Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: inköp, inköpsassistent, ekonomi, ekonomiassistent, teknik, internationell, västberga
Mer info
Kontaktperson Klara Eidhagen
Telefon 076-536 27 16
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.