Engagerad och erfaren lågstadielärare till Nacka

Engagerad och erfaren lågstadielärare till Nacka

Om företaget

Nu har du möjlighet att arbeta på en mindre skola som har ett stort engagemang för elevers utveckling och lärande. Det är en montessori inriktad skola och förskola med hjärtat i konsten och vetenskapen. En skola som använder konsten och vetenskapen för att utveckla den upptäckarlust som är vägen till all bestående kunskap. Montessoripedagogiken ses som ett verktyg för att hjälpa varje barn utveckla en trygg grund av självtillit, ansvarstagande och omtanke. Att ge medarbetarna en trivsam arbetsplats präglad av samarbete, gemenskap, uppmuntran och möjligheter att utvecklas är viktigt för denna arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en årskurs 3 som klasslärare och kommer tillhöra F-3s arbetslag. Du delar synen om att barn har en naturlig lust att lära och utvecklas! Du kommer arbeta i ett härligt team där vi anser att vi känslan och gott samarbete är viktigt för att lyckas i sitt uppdrag.

Tjänsten är på heltid med start i enligt överenskommelse. Det är en tillsvidareanställning med ferietjänst och skolan ligger i Nacka.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare i åk 1-3. Du är erfaren och trygg i din yrkesroll och har god kännedom om styrdokumenten och bedömning.

Som pedagog brinner du för eleverna och deras kunskapsutveckling. Att bygga relationer är viktigt för dig, och i din undervisning försöker du se alla elever oavsett behov eller förutsättningar. Du har vilja och drivs av att utveckla och inspirera eleverna att göra sitt bästa. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom Montessoripedagogiken.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt.

Har du frågor om tjänsten?
All kontakt går via Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53 eller mail safia@clwork.se

Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
facebook.com/groups/rektorer
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu