Lärare NO/ teknik

Lärare NO/ teknik

Om företaget

Grundskola i Nacka.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i NO och teknik på en grundskola i Nacka. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå bedömning, betygssättning, dokumentering samt planering av din undervisning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% start i augusti med 6 månaders provanställning.

Din profil

Som person har du en tydlig struktur i din undervisning samt följer och anpassar din undervisning utifrån elevernas behov och förutsättningar. Du är samarbetsorienterad och driver skolans utveckling tillsammans med dina kollegor. Vidare är du resultatorienterad och visar ett stort intresse och engagemang för att eleverna ska få en lyckad skolgång.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen.
Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Davidsson på tfn: 070-821 53 43
Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Felicia Davidsson
Telefon 070-8215343
Område Nacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen".

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se