Engagerad lärare till årskurs 2

Engagerad lärare till årskurs 2

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i årskurs 2 och kommer vara en del av arbetslaget F-3.
Att arbeta hos vår samarbetsskola innebär dagar med engagerade elever, utmaning och utveckling, glädje, god atmosfär och vällagad skolmat från eget kök i en trevlig inne- och utemiljö i Saltsjöbaden.

Detta är en rekrytering med start vecka 10 eller enlig överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot åk F-3 eller med likvärdig utbildning och erfarenhet. Du delar elevens naturliga lust att lära och utvecklas!

Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du är engagerad med förmåga att både inspirera och strukturera samt har lätt att skapa goda relationer med elever och vuxna. Du trivs både att arbeta enskilt och i samarbete med andra.

Skolan jobbar i Mac-miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Safia Jaouhari 073 351 27 53, safia.jaouhari@clwork.se.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073 351 27 53
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se