Butikschef till Iittala outlet i Gustavsberg

Butikschef till Iittala outlet i Gustavsberg

Om företaget:

Fiskars Groups vision är att skapa en positiv, varaktig inverkan på vår livskvalitet. Våra varumärken Fiskars, Iittala, Rörstrand, Arabia, Royal Copenhagen, Waterford och Wedgwood finns i människors vardag - hemma, i trädgården och utomhus. Detta ger oss en möjlighet att göra vardagen extraordinär idag, och för framtida generationer.

Vi har cirka 6 400 anställda i 30 länder, och våra produkter finns i mer än 100 länder. Våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (FSKRS). Besök oss på www.fiskarsgroup.com för mer information och följ oss på Twitter @fiskarsgroup.

Nu söker vi för Fiskars Swedens räkning en säljdriven och serviceminded butikschef till en av Fiskars största Iittala outlets lokaliserad i Gustavsberg.

Dina arbetsuppgifter:

Som butikschef är det du som inspirerar till att alla i teamet bidrar till en välkomnande butik och ser varje enskild kund för att skapa en positiv upplevelse. Du har helhetsansvaret för butikens budget, resultat och arbetsmiljö vilket innebär att du aktivt arbetar för att ha rätt mängd varor, en visuellt tilltalande butik, säker arbetsmiljö och att hela teamet ger kundbemötande i toppklass! Du skapar försäljning och coachar dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens mål. Schemaläggning, inköp och personaldokumentation är administrativa uppgifter som du ansvarar för. Vid behov är det du som rekryterar in nya kollegor till butiken och du delegerar ansvarsområden för att inkludera och bygga ett drivet och affärsinriktat team. Till din hjälp har du en ställföreträdande butikschef och ett härligt team som jobbar tillsammans för att bygga goda kundrelationer och uppnå de uppsatta målen. Du rapporterar till Regionchefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Skapa försäljning i butiken
  • Utbilda och coacha teamet i kundbemötande
  • Ansvara för inköp
  • Personaladministration såsom schemaläggning och utvecklingssamtal
  • Säkerställa en säker arbetsmiljö
Din profil:

Inom Fiskars Group är det viktigt att hylla vardagen och ge feedback till varandra för att bygga en positiv kultur och skapa försäljning. Därför ser vi att nästa butikschef är en person med erfarenhet från just försäljning och service. För att lyckas i rollen ser vi även att du har dokumenterad ledarerfarenhet. Har du erfarenhet inom retail är det meriterande.

Du drivs av försäljning, resultat och att mätas på KPI:er. Du föredrar att vara ute i butiken och möta kunderna och prioriterar din tid för att kunna finnas på golvet tillsammans med dina medarbetare. Service och bemötande ligger dig varmt om hjärtat och du är en förebild för ditt team och har lätt för att få med dig människor. Nyfikenhet är ett ledord för att våga prova nya initiativ och du räds inte att fråga och utmana. Ditt ledarskap är coachande och inkluderande för att bygga tillit, arbetsglädje och lojalitet.

Du erbjuds:

Fiskars Group erbjuder dig en utmanande och dynamisk roll i ett internationellt, framgångsrikt företag i förändring med möjligheter att utvecklas! Vi uppmanar alla våra medarbetare att växa och ta ansvar.

Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Om det här låter som ditt nästa steg vill vi gärna att du ansöker redan idag! I den här processen samarbetar Fiskars Group med Clevry.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70 417 69 44 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Emil Nidén
Telefon 0707776230
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90