Innesäljare till Byggakademin

Innesäljare till Byggakademin

Vi söker dig som älskar att sälja via telefon och gärna är lite mer senior. För att du ska lyckas hos oss tror vi att du motiveras av att göra affärer som bygger på goda och långsiktiga kundrelationer och att du är van av att arbeta självständigt och strukturerat mot högt uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som säljare krävs att du är/ har:
  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning till företag
  • Självgående och resultatinriktad
  • Strukturerad
  • Driven
  • Intresserad
  • Affärsmässig
  • Social kompetent och kan förvalta kundrelationer
  • Förtroendegivande
  • Van att hantera Officepaketet och CRM-system
  • Kan nyttja sociala media utifrån ett säljperspektiv
Vill du arbeta för ett modernt, familjärt utbildningsföretag i byggbranschen med väldigt bra utbildningar och som vill växa? Drivs du av att bygga långsiktiga kundrelationer och vill hjälpa människor och företag att nå sina mål? Uppskattar du att ha roligt på jobbet med härliga kollegor, att fira gemensamma mål med tex en middag eller SPA, gå lunchpromenader längs havet och kunna påverka din egen lön? Då kan tjänsten som säljare på Byggakademin vara rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sälja Byggakademins kursutbud främst via telefon men även genom sociala media till både nya och befintliga kunder. Ditt mål är att med rätt utbildning i rätt tid stötta alla tjänstemannaroller inom byggproduktion oavsett om det gäller chef- & ledarskap, projektstyrning, kvalitet & arbetsmiljö, teknik & installation eller entreprenadjuridik. Detta innebär att du behöver skapa olika kontaktytor och nära relationer till dina kunder.

Som säljare hos Byggakademin kommer du även att delta i utvecklingen av Byggakademin och arbeta nära administration, föreläsare och marknadsstöd.
Mer info
Kontaktperson Anna Bley
Telefon 0705423778
Email Mejla Anna Bley
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggakademin.com
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggakademin Sverige AB hjälper företag i byggbranschen att utvecklas genom utbildning och kompetenshöjning. Vi finns främst i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala och Örebro men genomför utbildningar i hela landet. Våra kurser utmärker sig för att ha väldigt bra föreläsare, att vi nyttjar modern teknik och kurserna genomförs i härliga miljöer. Att vi är ett familjeföretag gör att vi är flexibla och är måna om en god service till alla våra kunder. Vårt kontor, och även vår utbildningslokal i Stockholm, ligger i Neglinge Center i Saltsjöbaden med en härlig havsutsikt men för dig som bor på annan ort finns möjlighet att arbeta hemifrån.