Kundtjänstmedarbetare / Kundtjänst / Kundservice / Deltid / Extrajobb

Kundtjänstmedarbetare / Kundtjänst / Kundservice / Deltid / Extrajobb

Studerar du idag och söker en deltidstjänst inom service som är perfekt att kombinera med dina studier? Är du en lättlärd person som trivs i en roll där du får hjälpa och supportera kunder i olika ärenden? Är du dessutom positiv och driven och har möjlighet att starta omgående? Sök tjänsten idag!

Om företagetBravura söker nu kundtjänstmedarbetare till ett elnätsbolag i Nacka. Bolaget är sedan 1952 kommunalägt och ingår i en lokal koncern. Deras primära uppgift är förvaltning och drift av elnät. Idag har bolaget cirka 35 anställda och personalen består av bland annat elmontörer, tekniker och kundtjänstmedarbetare. Företaget präglas av ett härligt arbetsklimat med familjär stämning.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att ta emot inkommande samtal och mail från företagets kunder. Som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att arbeta i en förmånlig organisation med fokus på hög service. På företagets kundtjänstavdelning arbetar du tillsammans med trevliga och ambitiösa kollegor. I den här rollen söker vi dig som vill arbeta deltid.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom service. Meriterande om du tidigare arbetat med service över telefon eller mail
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Vi söker dig som har lätt för att förmedla service över telefon och arbetar dedikerat med noggranna lösningar gentemot kunderna. Vidare ser vi att du är trygg i dig själv och tar dig an nya arbetsuppgifter på ett självsäkert och enkelt sätt. I din arbetsroll är du flexibel och effektiv och du är van att arbeta med tydlig dialog, både över telefon samt i skrift. Slutligen ser vi att du är en person som arbetar strukturerat och har en förmåga att driva på processer framåt själv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Nacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, kundservicemedarbetare, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, service, kunder, kundkontakt, telefon, support, deltid, nacka, stockholm, mail
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.