Key Account Manager till innovativa Boo Energi

Key Account Manager till innovativa Boo Energi

Boo Energi är på en tillväxtresa och vi ser goda affärsmöjligheter från befintliga samt nya företagskunder. För att möta den stigande efterfrågan utökar vi nu teamet med en Key Account Manager.

Våra kunder stannar länge hos oss tack vare den service, de produkter och tjänster vi erbjuder. Detta är ett bra bevis på samarbetsandan inom bolaget. 9 av 10 rekommenderar Boo Energi som arbetsplats. Vi är glada, stolta men samtidigt ödmjuka över våra fina resultat på både kund- och medarbetarundersökningar.

Om tjänsten:
På Boo Energi kommer du till ett företag som tänker och arbetar utifrån vår vision, ”Hållbara energilösningar, där innovation möter tradition”. Med det menar vi att du tillsammans med ditt team och våra kunder bidrar till en hållbar utveckling för en bättre miljö både lokalt och nationellt.

Du ansvarar dels för att vidareutveckla befintliga kunder, men framförallt innebär uppdraget nykundsbearbetning. Grunden till samarbetet är oftast ett elavtal som vi utvecklar till en affärsrelation med hållbara energilösningar. De produkter och tjänster du säljer är elavtal, laddinfrastruktur (laddbox), energiproduktion (solceller), energilagring, energieffektivisering, flexibilitetstjänster mm.

Du kommer att ingå i ett team med åtta kollegor där du rapporterar direkt till VD för Boo Energi Försäljning AB. Placering är på företagets kontor i Saltsjö-Boo.

Vem är du?
Vi söker dig som har kunskapen och drivet att utveckla våra affärer med företagskunder via komplex försäljning. Som Key Account Manager krävs det att du som person är engagerad och resultatinriktad med förmåga att skapa och bibehålla goda relationer både internt och externt. Av stor betydelse är att du kan värdera och prioritera löpande vad som är viktigt i komplexa affärer och att det är du som leder samarbetet framåt mot hållbara energilösningar.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har god social kompetens och är genuint intresserad av människor. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och ger ett professionellt intryck. Du stimuleras av att göra affärer, vårda kundrelationer och har ett intresse för hållbar utveckling.

Erfarenheter och kompetenser:
  • Vana att hantera och utveckla mellanstora/större kunder.
  • Erfarenhet av nykundsförsäljning.
  • Presentationsvana.
  • Erfarenhet av tidigare arbete som elhandelsansvarig eller försäljning av energitjänster är meriterande.
  • En akademisk examen inom ekonomi/teknik/marknad anses meriterande.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.
Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje och Mikael Majoros på SalesOnly.

För bästa kandidatupplevelse ber vi dig, i första steg, söka tjänsten. Om ansvarig rekryterare anser att du har en matchande profil kommer våra rekryterare, i nästa steg, ta kontakt med dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan idag.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael via mikael.majoros@salesonly.se eller Per via per.savje@salesonly.se

Läs gärna mer om Boo Energi HÄR
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.