Marknadskoordinator/innesäljare till Sveriges hälsosammaste energibolag!

Marknadskoordinator/innesäljare till Sveriges hälsosammaste energibolag!

Marknadskoordinator/innesäljare till Sveriges hälsosammaste energibolag!


Vi på Boo Energi Försäljnings AB marknadsför oss som "Sveriges hälsosammaste energibolag med en nära och genuint bra service som alltid levererar 100% miljömärkt el till ett utmärkt pris!"

Det är med stolthet vi använder oss av dessa ord. Den häftiga marknadsposition vi tagit gör vi allt för att leva upp till och mottagandet från våra kunder och marknaden har fallit väl ut! Vi växer och ser nu vi fram emot att komplettera vårt gäng med en marknadskoordinator/innesäljare.

Är du en social, flexibel, strukturerad och modig lagspelare med kundfokus och kundnöjdhet som drivkraft? Vill du bli en central del i vårt team och en viktig del i vår fortsatta resa där vi ska behålla nuvarande kunder och få till oss nya kunder på det genuina sätt som gör att vi år efter år belönas med toppbetyg? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

Som marknadskoordinator/innesäljare på Boo Energi Försäljnings AB kommer dina arbetsuppgifter bestå av:

- Jobba aktivt med konsumenter & mindre företag
(kampanjer, kundsamtal, e-post, flytthantering)

- Sköta kampanjer samt ha hand om vårt lojalitetsprogram

- Ansvara över sociala medier och hemsida

- Vara med på mässor och event

- Löpande översyn och uppdatering av mallar

- Delta i och i vissa fall projektleda olika interna processer kopplat till sälj

Då tjänsten är helt ny kommer du vara med att forma denna breda och variationsrika roll. Det viktigaste av allt är att se till så våra kunder fortsätter att trivas med oss och att vi tillsammans får den tillströmningen av kunder vi har som mål.

Vi har två heltidssäljare som arbetar med företagskunder, en VD med viss säljtid, ett väl fungerande kundserviceteam som bland annat hanterar de flesta av inkommande samtalen samt att vi har andra viktiga funktioner såsom ekonomi och IT-relaterat stöd till förfogande. Din roll blir lite spindeln i nätet som kommer innebära ett spännande och utvecklande samarbete med alla kollegor. Vi sitter i samma lokaler som vårt moderbolag Boo Energi ekonomisk förening och vårt systerbolag Boo Energi Entreprenad AB. Tillsammans är vi cirka 35 personer.

Kvalifikationer

Till vårt team söker vi dig som är van vid kundkontakter och kanske idag arbetar inom kundservice eller som marknadskoordinator. Flexibel, självgående, strukturerad samt har vana och lätthet i att ringa samtal och tänker att du vill vara en del i ett genuint fint och stabilt företags fortsatta utveckling. Du har stor vana och trygghet i att arbeta med siffror och olika informationssökningar.

För att lyckas och trivas i rollen och bli en av oss på Boo Energi tror vi att du har god social kompetens och är genuint intresserad av människor, du motiveras av utveckling och drivs av att nå uppsatta mål. Du har god kommunikativ förmåga och en fallenhet för att ge ett professionellt och engagerat intryck.

Anställningsform: Tillsvidareanställning – heltid.

Ansök genom att sända in ditt CV och personliga brev till fredrik.heleander@booenergi.se. Ansökningar behandlas löpande.

Vid frågor och ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Heleander (VD, Boo Energi Försäljnings AB), 0704-28 88 87 eller fredrik.heleander@booenergi.se

Boo Energi Försäljnings AB är ett dotterbolag som ägs till 100 % av Boo Energi ekonomisk förening, vilka ansvarar för elnätet till ca 13 500 kunder i Saltsjö-Boo där vi även har kontoret. Vi har funnits i elbranschen i snart 100 år och sätter kunden i fokus med hög servicenivå utförd av mycket kompetent personal. Vi arbetar med privatkunder, företagskunder och partners. Läs mer på www.booenergi.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Heleander
Telefon 0704288887
Email Mejla Fredrik Heleander
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.booenergi.se
Sista ansökningsdag 29 okt (35 dagar kvar)