Account Manager till Sveriges hälsosammaste energibolag!

Account Manager till Sveriges hälsosammaste energibolag!

Account Manager till Sveriges hälsosammaste energibolag!


Vi på Boo Energi Försäljnings AB marknadsför oss som "Sveriges hälsosammaste energibolag med en nära och genuint bra service som alltid levererar 100% miljömärkt el till ett utmärkt pris!"

Det är med stolthet vi använder oss av dessa ord. Den häftiga marknadsposition vi tagit gör vi allt för att leva upp till och mottagandet från våra kunder och marknaden har fallit väl ut! Vi växer och ser nu vi fram emot att komplettera vårt gäng med en driven Account Manager.

Är du en driven, självgående lagspelare som vill beskriva dig som social och framåt, med försäljning som drivkraft? Vill du bli en viktig del i vår fortsatta resa där vi ska behålla nuvarande kunder och få till oss nya kunder på det genuina sätt som gör att vi år efter år belönas med toppbetyg? Då kan denna tjänst vara något för dig!


Arbetsbeskrivning
Som säljare på Boo Energi är du intresserad av att möta kundernas behov och brinner för att skapa goda och långvariga relationer med både befintliga och blivande kunder, vilket lägger grunden för en framgångsrik försäljning. Arbetet omfattas huvudsakligen av att vara en del i och utveckla försäljningen till företagskunder. I arbetsuppgifterna ingår kundkontakter av befintliga och potentiella kunder via telefon och möten samt att vara med och planera och delta i mässor och event. Arbetsprocessen är allt från att kontakta kunden till att teckna avtal och bibehålla en bra affärsrelation. Privatkundsbearbetning kan förekomma vid kampanjer.

Det viktigaste av allt är att se till så våra kunder fortsätter att trivas med oss och att vi tillsammans får den tillströmningen av kunder vi har som mål.

Kvalifikationer
Till vårt team söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet av elhandelsförsäljning, antingen som inne- eller/och utesäljare. Då vi är en tight organisation är vi måna om att stötta varandra i vardagliga arbetet, men tjänsten kräver att du är självgående, har eget naturligt driv, är strukturerad, modig och arbetar proaktivt. Du har stor vana och trygghet i att arbeta med siffror och olika informationssökningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i något affärssystem och CRM-system.

För att lyckas och trivas i rollen och bli en av oss på Boo Energi tror vi att du har god social kompetens och är genuint intresserad av människor, du motiveras av utveckling och drivs av att nå uppsatta mål. Du har god kommunikativ förmåga och en fallenhet för att ge ett professionellt och engagerat intryck. Du ser alltid möjligheter till en ny affär.

Anställningsform: Tillsvidareanställning - heltid

Ansök genom att sända in ditt CV och personliga brev till fredrik.heleander@booenergi.se.

Vid frågor och ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Heleander (VD, Boo Energi Försäljnings AB), 0704-28 88 87 eller fredrik.heleander@booenergi.se

Boo Energi Försäljnings AB är ett dotterbolag som ägs till 100 % av Boo Energi ekonomisk förening, vilka ansvarar för elnätet till ca 13 500 kunder i Saltsjö-Boo där vi även har kontoret. Vi har funnits i elbranschen i snart 100 år och sätter kunden i fokus med hög servicenivå utförd av mycket kompetent personal. Vi arbetar med privatkunder, företagskunder och partners. Läs mer på www.booenergi.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Heleander
Telefon 0704288887
Email Mejla Fredrik Heleander
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.booenergi.se
Sista ansökningsdag 29 okt (37 dagar kvar)