Bokföringsproffsen söker Redovisningskonsult

Bokföringsproffsen söker Redovisningskonsult

Bokföringsproffsen AB är ett fullserviceföretag som sköter företags bokföring, redovisning, bokslut och deklaration. Vi är våra kunders trygghet och stöd inom ekonomiska tjänster och frågor. Vi och satsar på den senaste tekniken och är med i utvecklingen av morgondagens redovisning och bokföring med de senaste onlinetjänsterna och mobila verktygen.

Vi på Bokföringsproffsen befinner oss i en expansiv fas och söker nu ytterligare en rutinerad redovisningskonsult till vårt fantastiska gäng i Nacka strand.

Om rollen

Som redovisningskonsult hos oss på Bokföringsproffsen har du eget kundansvar för ca 20 kunder och sköter deras bokföring - löpande bokföring, avstämningar, momsdeklaration, rapporteringar. Du ansvarar även för att ta fram bokslut - komplett med bokslutsbilagor - samt för framtagning av årsredovisningar.

I din roll som redovisningskonsult ingår också inkomstdeklaration för aktiebolag och enskild firma samt att beräkna K10-underlag för fåmansägare. Du ska även hantera löner åt dina kunder. Vid behov sköter du dina kunders fakturering och betalningar och fungerar som närmaste kontaktperson och rådgivare vid eventuella frågor.

Om dig

Vi söker dig som har jobbat i minst 3 år med bokföring, gärna på en bokföringsbyrå. Du förväntas ha gjort bokslut och känner att du behärskar grunderna för att sammanställa ett bokslut på ett korrekt sätt. Du ska ha viss erfarenhet av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Det är även meriterande med kunskaper inom lön, men det är inget krav.

För att trivas i gruppen bör du ha en varm, ödmjuk och trevlig personlighet. Vi vill även att du är strukturerad, ordningsam och tycker om att arbeta mot tydliga mål och deadlines.

Vi erbjuder ...

dig ett väl sammansvetsat gäng i nyrenoverade lokaler i ett toppmodernt kontor med utsikt över Hammarby och Stockholm. Parkeringsplatser, lunchrestauranger och träningsmöjligheter har du runt hörnet. Vi erbjuder även företagsmassage, träningsbidrag och kontinuerlig vidareutbildning. Som Redovisningskonsult hos Bokföringsproffsen erbjuds du alla möjligheter att växa i din yrkesroll.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är 24 september 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas; interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure and competence.

Sökord: Redovisningskonsult Redovisning Bokföring Deklaration Årsredovisning Lön fakturering betalningar inkomstdeklarationer bokföringsbyrå avstämningar momsdeklaration.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 24 sept 2019 (7 dagar kvar)